48h Open House Barcelona Recomanacions enquesta Voluntari Open Extra

 

 

Patrocinadors Patrocinadors Amics

SANTA COLOMA DE GRAMENET primera CIUTAT CONVIDADA del festival Open House Barcelona

CIUTAT CONVIDADA és una nova secció del festival Open House Barcelona, i no precisament petita! L’interès per divulgar el patrimoni, present arreu, ens ha fet superar els límits de la ciutat comtal. Enguany la veïna Santa Coloma de Gramenet ha obert les seves portes sumant-se a aquesta gran festa.

Open Extra 1714

Regala experiències arquitectòniques pel 2014. Reprogramem els itineraris per conèixer l’empremta del 1714!

Del 22 Març al 6 d'Abril es tornanen a realitzar els 9 itineraris Open Extra 1714: 3 per la Ciutadella, 3 per La Rivera i 3 per La Barceloneta. L’equip d'Open Extra 1714 són especialistes explicant la ciutat des de la seva arquitectura. Ells us ensenyaran les empremtes que la derrota de fa tres-cents anys va deixar sobre Barcelona, i com va condicionar la trama urbanística de la ciutat que avui habitem. Tant la visita a edificis emblemàtics repartits entre els 9 itineraris oferits, com el resseguir pels carrers, places i racons de la Ciutadella, la Ribera i la Barceloneta us aportarà noves i interessants experiències.

Per apuntar-se

I PREMIS DE TURISME RESPONSABLE DE CATALUNYA

Hem rebut el premi en la categoría de Millor gestió del patrimoni cultural a través del turisme. ¡Gràcies!

Millor gestió del patrimoni cultural a través del turisme (atorgat a una destinació de turisme , un patrimoni de la humanitat , un grup , una iniciativa o una atracció que empra el turisme per promoure i protegir eficaçment el patrimoni cultural): Associació Open House Barcelona, per fer accessible a la població els recursos patrimonials arquitectònics privats i utilitzar els arquitectes com a guies per acostar edificis emblemàtics als ciutadans.

Web del RTD7

EL PERQUÈ DELS PRODUCTES OPEN HOUSE

L'entitat organitzadora, homònima del festival, és una associació sense ànim de lucre que depèn de l’ajut de voluntaris i patrocinadors. Enguany inicia una nova etapa amb l’objectiu d’estrènyer i consolidar la relació amb el públic. En aquest sentit, amb l’adquisició dels nous productes —catàlegs, passis, bosses, imants, etc.— contribuiràs també al manteniment i a la gratuïtat del festival.
+ Informació


L'Associació 48h Open House Barcelona és oberta a totes aquelles persones que vulguin conèixer‐nos i col·laborar en la divulgació i la promoció de l’arquitectura. Per i això hem creat la secció d'amics


Gràcies per la teva confiança i suport!

 

FOTO GUANYADORA OpenFOTO 2013. Premi Josep Llobet

El MNAC és el protagonista de la foto guanyadora al 4t.concurs OPEN FOTO. El jurat del concurs OPEN FOTO ha resolt el concurs a favor de MNAC-SarahTorrents.jpg, resultant Sarah Torrents la guanyadora del 1r. Premi Josep Llobet de fotografia. La participació d'enguany ha crescut un 50% respecte de la darrera edició, el nivell i la qualitat de les imatges finalistes han fet difícil l'elecció de la imatge guanyadora.

guanyadors Concurs Fotogràfic "Opengram: Interiors de Barcelona"

Han participat 7000 imatges que han publicat fotografies d'interiors de la ciutat de Barcelona a la xarxa Instagram amb les etiquetes #Opengram #OpenHouseBcn
D'una primera selecció de 100 imatges, s'han escollit aquestes 10 finalistes.

Podeu consultar dubtes a la bustia de correu
ConsultesASSOCIACIÓ CULTURAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Rambla Catalunya 87, 1D, 08008 Barcelona