IMATGES DE VOLUNTARIS 2014

VOLS OHB!  reunió 23 i 24 d'octubre al Caixaforum!

Gràcies una vegada més per vostra participació! Fotografies: Maribel Mata, Georgina Muntané i Arnau Andreu 

Imatges del 23 i 24 d'octubre de 2014

Fotografies finalistes d'OPENFOTO i d'OPENGRAM 2014

Fotografies finalistes. Les guanyadores seran escollits per votació popular dins l'exposició "I Like Barcelona".

 

Activitat Open Extra música i arquitectura

Hem començat el cicle: Escolta l'Arquitectura que oferirà una sèrie d'esdeveniments que relacionaran experiències arquitectòniques i activitats musicals pensades exclusivament pels edificis que participen al nostre programa anual del festival de arquitectura.
El 21 de novembre 2014 es va celebrar la primera trobada a la Plaça de la Virreina, n. 3, un apartament singular obra de Michel&Miquel Arquitectes.

Escolta l'arquitectura

 

 

IMATGES DE LA 5A. EDICIÓ DEL FESTIVAL

La cinquena edició del 48H Open House Barcelona, Festival d’arquitectura de Barcelona, s'ha tancat amb un total d’unes 49.760 visitants. És a dir, la resposta ciutadana consolida el festival.
Dels 172 espais del festival, els més vistos durant els dos dies han estat les Torres Venecianes, amb unes 1.400 visites, l’edifici del rellotge de l’Escola Industrial, amb unes 1.500 visites, el Círculo Ecuestre, la Casa Sayrach i el Palau Moja.
Els nous itineraris gratuïts a Nou Barris, a Santa Coloma de Gramenet i a Vilassar de Dalt han cobert el 100% de les places disponibles.
El recorregut per la volta catalana a través de Vilassar de Dalt, com a ciutat convidada, i l’obra de l’arquitecte Rafael Guastavino, èxit d’assistència amb més de 250 persones. La ciutat del Maresme ha descobert 12 espais que han estat visitats per més de 3000 persones.

 

Imatges del 25 i 26 d'octubre de 2014

Patrocinadors Patrocinadors Amics

Podeu consultar dubtes a la bustia de correu
ConsultesASSOCIACIÓ CULTURAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Rambla Catalunya 87, 1D, 08008 Barcelona