Categories filles

 participa OpenFoto 2012 participa OpenFoto 2012
Et convidem a portar la teva càmera al 48H Open House Barcelona 2012.
Tria un edifici o un detall d’algun dels que hagis visitat durant el cap de setmana.
Captura l’esperit de l’esdeveniment i podràs ser el guanyador de la tercera edició de l’OpenFOTO. El jurat estarà format per fotògrafs experts en arquitectura i com a premi rebràs la teva foto impresa en gran format. Totes les imatges que participen seran susceptibles de formar part de futures campanyes de l’Open House Barcelona.
Fins el 30 de novembre de 2012.Veure EDIFICIS ...

Concurs de fotografia #opengram,tema: portes de BCN

Aquest any també pots fer servir teva aplicació Instagram. A part de compatir la teva experiència amb els teus, podràs participar al concurs. Etiqueta les teves fotos de l’arquitectura de Barcelona amb #openhousebcn i #Opengram.

EL PRIMER CONCURS FOTOGRÀFIC OPENGRAM EN MOTIU DEL 48H OPEN HOUSE BARCELONA, CONSISTEIX EN LA PUBLICACIÓ DE FOTOGRAFIES DE PORTES DE LA CIUTAT DE BARCELONA AMB LES ETIQUETES #OPENGRAM I #PORTESOBERTES A LA XARXA INSTAGRAM.


enllaç a PDF bases del concurs
Més informació

Veure EDIFICIS ...

segueix-nos

el uqe m'agrada de Barcelona és..
Aquest any pots dir la teva! Als edificis que visitis trobaràs una targeta per expressar en una frase el que t’apassiona de la teva ciutat. Després del festival els podràs veure junts en alguns edificis significatius. També on line

Veure EDIFICIS ...ASSOCIACIÓ CULTURAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Rambla Catalunya 87, 1D, 08008 Barcelona