Dimecres, 20 Maig 2015 12:12

Visites guiades al Cercle del Liceu

Visites guiades al Cercle del Liceu

Enguany l'Ass. 48h Open House Barcelona col·labora amb el festival LOOP organitzant visites guiades a l’edifici del Cercle de Liceu.

El festival Loop se celebra del 28 de maig al 6 de juny.

Les visites guiades al Cercle, els dies 28,29, de Maig i 1, 2, 3, 4,5 de Juny.
Horari: a les 12h i a les 18h

 

Fitxa

CERCLE DEL LICEU
Títol: ‘Vídeo-Règim. Col·leccionistes a l’era audiovisual’
28/05 - 06/06

Collecting Video Art
Comissari: Carles Guerra
Organitza/Col·labora: LOOP Barcelona, Museo Lázaro Galdiano (Madrid), Cercle del Liceu.

 

El vídeo, tal com va succeir amb la fotografia a finals dels anys 80 i principis dels 90, ha experimentat una ràpida assimilació dins el sistema de l’art.  L’emergència d’un nou grup de
col·leccionistes amb un interès específic pel vIdeoart és el protagonista d’aquest projecte comissariat per Carles Guerra i que s’ha pogut veure amb anterioritat al Museu Lázaro Galdiano de Madrid. Per LOOP 2015 ‘Vídeo-Règim. Col·leccionistes a l’era audiovisual’ arriba al Cercle del Liceu, obrint els seus espais al públic general per primera vegada en motiu de
l’exposició.

El projecte compta amb la participació dels col·leccionistes de vídeo més destacats d’Espanya i presenta artistes internacionals com: Francis Alÿs, Emily Jacir, Gilda Mantilla & Raimond Chaves i Bruce Nauman, entre d’altres. Les peces mostrades al Cercle del Liceu estableixen una col·lisió de règims estètics que posa de manifest alguns dels canvis més recents en el camp de l’art, com les noves formes de concebre el patrimoni, noves lògiques d’emmagatzematge i distribució, així com temporalitats i experiències estètiques diferents de les que exigien les obres del passat.

 

[+Info]:
Visites guiades tickets

loop-barcelona.com/

digicult.it/

 

 

Els guanyadors del doble concurs ‪#‎Opengram‬ i ‪#‎Openfoto‬ 2014 han estat escollits per votació popular en el marc de l'exposició 'I like Barcelona' a la Sala Ciutat.
Felicitem els guanyadors, i agraïm la participació de la resta de finalistes i usuaris que ens han fet arribar les seves fotos.
Moltes gràcies!#

 

Am la participació de:
Marc Puig, Director de Comunicació i Atenció Ciutadana.
Elisenda Bonet, presidenta de l'Associació 48H Open House Barcelona.

 

Regina Lahoz en representació de Cafur Serveis Inmobiliaris patrocinadora del concurs.

Pere Buil (Vora arquitectura) arquitecte del Centre Esportiu Can Ricart (edifici on es va fer la foto guanyadora de l'Openfoto Adult). 

Roc Isern @stopheroc guanyador del premi Opengram .
Tomàs Malavia guanyador del premi Openfoto Infantil.

Marina Fernández guanyadora del Premi Openfoto Adult.

 


Fotografies de Vicente Zambrano / Ajuntament de Barcelona.


 

 

 

 

Dimarts, 24 Març 2015 10:25

Exposició I like Barcelona

Molt contents pel gran nombre de visitants de Exposició I like Barcelona.  Un agraïment a tots els que heu passat per i heu participat.

Els usuaris de l’exposició 'I like Barcelona' vau explicar amb icones digitals, els límits de la vostra ciutat. Us deixem unes imatges de la situació final (fotos de Sala Ciutat Bcn).
 

 

 

 

 


@martapascualjuanola ha sigut l'autora de la imatges guanyadora d'una entrada doble
per visitar el Palau de la Música Catalana amb el concurs fotogràfic Opengram ‘Fes-te la selfie al Palau de la Música’. El concurs va rebre divertides fotografies, que van ser etiquetades per poder participar amb les etiquetes #IlkeBcn, #SalaCiutatBcn, #BarcelonaInspira i menció a @palaumusicacat a la xarxa Instagram.

Totes les fotografies participants van estar preses davant del fotomuntatge del Palau de la Música, instal·lat a la Sala Ciutat, dins el marc de l’exposició 'I like Barcelona. Persones. Arquitectura. Urbanisme'. Una exposició interactiva, comissariada per l'associació 48h OHB, sobre les relacions que s'estableixen entre els elements que formen la ciutat. Explicada des del fer de persones, que l'han pensada des de l'arquitectura i l'urbanisme. Es pot visitar fins al 20 de març del 2015

La imatge guanyadora del concurs ha sigut la que ha obtingut  més ‘likes’ a la xarxa ‘Instagram’.FITXA:
Objecte: Fotografia presa davant del fotomuntatge del Palau de la Música, instal·lat a la Sala Ciutat. C. Ciutat 2.
Programari: Instagram
Durada del concurs: Del 20 de febrer al 20 de març de 2015.
Premi: Una entrada doble o dues individuals per fer una visita guiada al Palau de la Música Catalana.
Etiquetes: #IlikeBcn i #SalaCiutatBcn #BarcelonaInspira @palaumusicacat
Recomanació: Menció @48hopenhousebcnConsulta les bases del concurs de Instagram


Consulta las bases del concurso de Instagram

Terms and conditions for the Instagram contest

 

 

En el marc de l’exposició "I Like Barcelona" de la Sala Ciutat, es contempla com a complement dels concursos de fotografia OpenFoto i Opengram i de la mateixa exposició, l’acte oficial d’entrega de premis dels concursos ‘Opengram’ i ‘Openfoto’.
El període de votació del doble concurs de fotografia, serà des del dia de la inauguració 29 de gener, fins el dia 17 de febrer.

Data d’entrega dels premis el 26 de febrer.

 

 

 

Dimecres, 04 Febrer 2015 12:32

TALLERS – ‘I LIKE BARCELONA’

TALLERS – ‘I LIKE BARCELONA’

L’exposició ‘I like Barcelona’ incorpora una acció addicional amb l’objectiu de dinamitzar l’exposició donant-li un valor afegit pro-actiu. Relacionat amb l’arquitectura i la imatge, es realitzen 3 tallers d’arquitectura i fotografia o vídeo seguint la temàtica de l’exposició. Realitzaran els tallers 3 ponents, 3 arquitectes multidisciplinars, amb currículum dins aquestes dues disciplines. Els 3 tallers es realitzen en 3 setmanes consecutives, sempre en dimarts en horari de 19.30 a 21 h ·

 

DIMARTS 10/02/2015 TALLER ‘ARCHITECTURE LIKES INSTAGRAM’ a càrrec de Nicanor Garcia

Taller per conèixer la utilització de la coneguda xarxa social ‘Instagram’ i la seva utilització en fotografia arquitectònica 

 

DIMARTS 17/02/2015 TALLER ‘ARCHITECTURE LIKES PHOTO’ a càrrec de Juan Miguel Pla Jorrín. Taller on ens desvetllaran tècniques i estratègies per aconseguir bones fotografies d’arquitectura per a la difusió del festival 48h Open House BCN. 


DIMARTS 3/3/2015 TALLER ‘ARCHITECTURE LIKES VÍDEO’ a càrrec de Simón García Taller on analitzarem el cas concret de Simón García: Com passar de la fotografia al vídeo. I projecció del vídeo ‘Edifici Fondo’. (Disculpeu, per un problema de salut el taller s'ha traslladat el 3 de març)Fitxa tallers ‘I like Barcelona’:

  • Tema: Obtenir, enregistrar i compartir imatges d’arquitectura.
  • Ponents: Nicanor Garcia, Juan Miguel Pla Jorrin, Simón Garcia.
  • Lloc: Sala Ciutat, Carrer de la Ciutat n. 2  
  • Dimarts 10, 17 i 24 de febrer, 3 de març.
  • Horari de 19.30 a 21 h
  • Inscripció mitjançant formulari
  • Etiquetes: #IlikeBcn #salaCiutatBcn #barcelonainspira

 

Pàgina 1 de 8ASSOCIACIÓ CULTURAL 48H OPEN HOUSE BARCELONA

Rambla Catalunya 87, 1D, 08008 Barcelona