NOTICIES


02/10/2016

Presentació de la nova secció #OpenSocial

Compartir:

Acte de presentació de la nova secció del 48h Open House Barcelona, l’ #OpenSocial, i del curtmetratge d’Adrià Goula: Gran Open Extra · Torre Júlia

L’acte serà el proper dimarts dia 4 octubre a les 19 h al COAC (Pça.Nova, 5).

Durant l’acte, l’arquitecte i regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Josep M. Montaner, explicarà la nova secció del 48h Open House Barcelona: l’#OpenSocial. Les activitats de l’#OpenSocial neixen per donar resposta a les inquietuds en matèria d’habitatge fora del circuit convencional, i es basa en tres grans eixos:

– Una programació adhoc durant el Festival, on s’obren habitatges als que s’accedeix fora del circuit convencional

– El nou espai “Meet the expert”, que estarà ubicat al COAC durant el Festival d’enguany, on, professionals de l’arquitectura atendran consultes en matèria arquitectònica que tingui qualsevol persona en relació a la seva llar.

– L’activitat #GranOpenExtra, llavor de l’#OpenSocial, i projecte que integra a les persones grans, a través de la formació arquitectònica i l’expressió teatral dins el festival

L’acte finalitzarà amb la presentació dels “Arquitecte(S) de l’any”, Giráldez, López Iñigo i Subías. Així mateix, també es podrà veure el curtmetratge documental d’Adrià Goula sobre el Gran Open Extra de l’any passat a Torre Júlia.

Per inscriure’t, fes click AQUÍ.

T’hi esperem!