PEPITA TEIXIDOR
Pepita Teixidor inicia la seva carrera professional col·laborant en diferents estudis d’arquitectura (Rosa Barba i Ricard Pié, Amador Ferrer i Joaquim Sabater, Bach-Mora, Clotet- Tusquets i Xavier Sust). L’any 1983 s’incorpora al servei de projectes urbans de l’Ajuntament de Barcelona (amb Oriol Bohigas com a delegat d’Urbanisme) i els anys següents exerceix de redactora a la revista Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme (amb Josep Lluís Mateo com a director) i col·labora amb la Campanya per a la Millora del Paisatge Urbà promocionada per l’Ajuntament de Barcelona. Paral·lelament, fa compatible aquestes activitats amb l’exercici liberal de la professió, amb obres com les noves oficines municipals de l’Ajuntament de Badalona El Viver o l’Escola Planes i Casals (Badalona es una ciutat que participa al festival 48h Open House BCN des de l’any 2016).
Meritxell Inaraja és la representant de L’Hospitalet de Llobregat en la programació de l’OHB19.
Meritxell Inaraja dirigeix el seu propi estudi d’arquitectura des de l’any 1995, des d’on ha dirigit obres de restauració i equipaments culturals públics i privats. La seva experiència professional inclou la docència i, des de l’any 2009, és membre de la comissió Tècnica de Patrimoni Cultural de la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya. Entre els anys 2009 i 2011 rehabilita la masia de Can Colom com a centre d’atenció i informació a la dona i es fa càrrec del projecte d’urbanització de l’entorn de la mateixa masia a l’Hospitalet de Llobregat (ciutat que participa al festival 48h Open House BCN des de l’any 2017).
L’arquitecta BLANCA NOGUERA és la representant de Santa Coloma de Gramenet en la programació de l’#OHB19
Blanca Noguera forma part de l’equip d’arquitectura del Servei de Projectes i Obres de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, des d’on ha realitzat projectes com el de la remodelació del Mercat Sagarra (2014), el parc de Can Zam (2016), les pistes d’atletisme Antonio Amorós (2015) o la plaça Tarragona, tots, a Santa Coloma de Gramenet (ciutat que participa al festival 48h Open House BCN des de l’any 2013).
L’arquitecta NATÀLIA OJEDA és la representant de Sant Joan Despí en la programació de l’#OHB19
Natalia Ojeda desenvolupa paral·lelament col·laboracions amb diversos despatxos d’arquitectura i diferents projectes d’obra pròpia. Entre els anys 2003 i 2012 col·labora amb el despatx de Josep Llobet Arquitectes en la restauració de l’edifici de Can Negre i en la restauració i posterior adaptació com a seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya de l’edifici de la Torre de la Creu, ambdues obres de l’arquitecte Josep M. Jujol, a Sant Joan Despí (ciutat que participa al festival 48h Open House BCN des de l’any 2015).
L’arquitecta MONTSERRAT HOSTA és la representant de Vilassar de Dalt en la programació de l’#OHB19
Montserrat Hosta desenvolupa paral·lelament, des de 1986, diferents càrrecs a l’administració pública (directora de Serveis d’Urbanisme a l’Ajuntament de Mataró, directora de Serveis d’Ordenació Urbanística de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, cap de l’ Àrea de Serveis territorials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar…) i treballs puntuals vinculats a l’urbanisme i la docència. Des de 2015 fins a l’actualitat és assessora en temes d’Urbanisme i Habitatge a la 4a Tinència d’Alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona (en comissió de serveis). L’any 1997 rehabilita l’edifici de Cal Notari, a Vilassar de Dalt (ciutat que participa al festival 48h Open House BCN des de l’any 2014).