Joan Guillamat

Habitatge rehabilitat al Putxet

El projecte s’organitza per mitjà d’un cos central vertebrador, on se situen zones humides i d’emmagatzematge, que permet fer un recorregut circular a l’habitatge enllaçant un gran espai comú amb mesurats espais privats i semiprivats. Aquesta solució afavoreix la fluïdesa espacial, amb llargues visuals entre estances i cap a l’exterior, i amb l’estirament de la llum natural cap a l’interior. El confort climàtic passiu s’aconsegueix amb ventilació encreuada i llum solar tamisada, i la climatització, l’aigua calenta sanitària i la calefacció amb energia renovable, com és l’aerotèrmia.

 

Open Pro
Cuixart Amorós
Dissabte de 16 a 19 h i diumenge d'11 a 14 h

 

Amb la col·laboració de: 

 

  • Joan Guillamat
  • Joan Guillamat
  • Joan Guillamat
  • Joan Guillamat
  • Joan Guillamat