Antonio Navarro Wijkmark

Habitatges accessibles Fundació Pere Mitjans

Adaptació de dues de les plantes de l’edifici del Banc de Sang i Teixits de Catalunya per acollir un centre de dia i residència de la Fundació Pere Mitjans. Amb trenta-quatre places, es tracta d’una residència que reprodueix l’estructura d’un habitatge, amb sis unitats de convivència que tenen habitacions, cuines, sales d'estar-menjador, etc. Aquest model innovador permet als residents gaudir de més autonomia i millorar les relacions internes entre ells.

El programa funcional del projecte s’ha adaptat a una envoltant molt rígida pensada per a un edifici amb característiques molt diferents de les que sol treballar la fundació. Gràcies al projecte arquitectònic, s’ha aconseguit treure el màxim rendiment a les potencialitats de l’edifici, que, des del primer moment, s’ha pensat des del punt de vista de l’accessibilitat.

Visitas Dissabte de 12h a 14h i de 16 a 19h

  • Antonio Navarro Wijkmark
  • Antonio Navarro Wijkmark
  • Antonio Navarro Wijkmark
  • Antonio Navarro Wijkmark
  • Antonio Navarro Wijkmark
  • Antonio Navarro Wijkmark
  • Antonio Navarro Wijkmark
  • Antonio Navarro Wijkmark
  • Antonio Navarro Wijkmark
  • Antonio Navarro Wijkmark

Transports:

Metro

Com arribar:

Metro: L4 (Poblenou)