Concurs i itinerari Opensketch 2019

L’Opensketch és una activitat que vincula l’arquitectura, disciplina artística que imagina i construeix espais per a l’ús humà, amb el dibuix, eina fonamental i llenguatge per pensar-la, dissenyar-la, expressar-la i comprendre-la.

Bases_legals_Opensketch_19_CAT

#Opensketch19 torna a convidar els ciutadans a remirar l’arquitectura des del dibuix; s’ofereix fer un itinerari especial per a sketchers:

Itinerari circular al Tibidabo el diumenge 28 d’octubre, d’11 a 14 h (Colònia del Tibidabo, Estació de Ràdio Barcelona, Parc d’Atraccions del Tibidabo i temple Sagnier). Mira per on passarem i dibuixarem!

Itinerari detallat:

  • 11.00 h – Trobada a l’entrada del Parc del Tibidabo – Acreditació com a opensketcher de l’#OHB18
  • 11.15 h – 1r punt per dibuixar: Colònia Tibidabo

La Colònia del Tibidabo o de “Cal Totxo”, inicialment d’estiueig, que va ser traçada entre 1912 i 1919 per l’arquitecte Arnau Calvet. A través de carrers estrets i parcel·les de forts desnivell es van anar aixecant una vintena de cases unifamiliars, algunes d’elles d’estil modernista, què són, totes elles, obres dels arquitectes Josep Masdeu i Alfred Paluzie. Actualment, el conjunt de la Colònia, de gran valor arquitectònic, està inclòs en el Catàleg de Patrimoni de la ciutat i, entre els seus més de 300 residents, hi ha un bon nombre de descendents o antics treballadors del parc.

Com participar al sorteig Opensketch?*

Opció A. Participa a l’itinerari i/o comparteix-ho a Instagram amb les etiquetes #opensketch19 i #ohb

Opció B. Dibuixa durant el festival i comparteix-ho a Instagram amb les etiquetes #opensketch19 i #ohb  

*Important! Mira les bases per saber com fer-ho.

Quin són els premis?

  • 1er Premi (IED Barcelona Escola Superior de Disseny)- Summer Course a escollir d’entre la oferta formativa de l’IED Barcelona, amb una durada d’1, 2 o 4 setmanes. Premi subjecte a la disponibilitat de places i condicions d’admissió específiques de l’IED Barcelona.
  • Un lot de productes per dibuixar valorat en 120 euros.
INSCRIU-TE A L'ITINERARI Mira l'esdeveniment a Facebook

#Opensketch19 #OHB19

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’IED Barcelona, el Parc d’Atraccions del Tibidabo i el col·lectiu de sketchers.