Concurs Open Foto #OHB19 – Premi Josep Llobet

L’Open Foto et convida a capturar la imatge d’un dels edificis o qualsevol aspecte del mateix dels que estan inclosos a l’Open House Barcelona, durant el cap de setmana d’aquest any. Per resoldre el concurs el jurat estarà format , entre d’altres, per fotògrafs experts en arquitectura.

Aquest concurs està patrocinat per Cafur Serveis Immobiliaris de Proximitat.

Qui pot participar?

Qualsevol persona major de 16 anys que hagi visitat algun dels edificis del 48h OpenHouseBCN i vulgui aportar la seva visió fotogràfica del que ha vist.

Com han de ser les fotografies?

Han de ser d’un edifici o d’un detall d’algun dels edificis que hagis visitat durant el cap de setmana del 48h OpenHouseBCN.

  • Han de ser fotografies que no hagin sigut premiades ni reconegudes per cap altre concurs.
  • Es permet retocar fotografies, sempre que sigui per aplicar filtres globals que millorin la qualitat de la fotografia (contrast, llum…)

No s’admetran composicions fotogràfiques (per exemple, afegir o treure elements, barrejar fotografies o modificar la composició original).

Com participar?

  1. Selecciona la teva millor fotografia (en color o blanc i negre)
  2. Comprova que la resolució de la fotografia tingui un màxim de 5 mega-píxels, en format .jpg.
  3. Guarda el nom de l’arxiu d’aquesta manera: nom de l’edifici-autor.jpg, per exemple: Mediapro-AnnaFranc.jpg.
  4. Prepara un correu electrònic amb les teves dades: nom y cognoms, direcció postal y número de telèfon, així com el nom de l’edifici.
  5. Adjunta la fotografia i envia-la a openfoto2019@48hopenhousebarcelona.org

Dates

El període de presentació de fotografies es des del dia 26 d’octubre del 2019 fins el dia  10 de novembre del 2019 a les 23:59h.

L’entrega dels premis es realitzarà en (data i espai per determinar). Les deu fotografies finalistes es penjaran a la web del festival, però només ens posarem en contacte amb les persones guanyadores.

Jurat

El jurat estarà format per dos fotògrafs experts en arquitectura i una persona de l’organització 48h OpenHouseBCN..

Premi

Com a premi, rebràs la teva fotografia impresa en gran format i l’ampolla Casa de família, disseny de l’arquitecte Josep Maria Jujol i Gibert (donació per gentilesa de l’Ajuntament de Sant Joan Despí)

 

Amb el suport de: