Concurs Open Foto #OHB19 – Premi Josep Llobet

Aquest concurs està patrocinat per Cafur Serveis Immobiliaris de Proximitat.

 

El concurs Open Foto – Premi Josep Llobet et convida a capturar la imatge d’un dels edificis o qualsevol aspecte del mateix dels que estan inclosos a l’Open House Barcelona, durant el cap de setmana d’aquest any. Per resoldre el concurs el jurat estarà format , entre d’altres, per fotògrafs experts en arquitectura.

Qui pot participar?

Qualsevol persona major de 16 anys que hagi visitat algun dels edificis del 48h OpenHouseBCN i vulgui aportar la seva visió fotogràfica del que ha vist.

Com han de ser les fotografies?

Han de ser d’un edifici o d’un detall d’algun dels edificis que hagis visitat durant el cap de setmana del 48h OpenHouseBCN.

  • Han de ser fotografies que no hagin sigut premiades ni reconegudes per cap altre concurs.
  • Es permet retocar fotografies, sempre que sigui per aplicar filtres globals que millorin la qualitat de la fotografia (contrast, llum…)

No s’admetran composicions fotogràfiques (per exemple, afegir o treure elements, barrejar fotografies o modificar la composició original).

Com participar?

  1. Selecciona la teva millor fotografia (en color o blanc i negre)
  2. Comprova que la resolució de la fotografia tingui un màxim de 10 mega-píxels, en format .jpg.
  3. Guarda el nom de l’arxiu d’aquesta manera: nom de l’edifici-autor.jpg, per exemple: Mediapro-AnnaFranc.jpg.
  4. Prepara un correu electrònic amb les teves dades: nom y cognoms, direcció postal y número de telèfon, així com el nom de l’edifici.
  5. Adjunta la fotografia i envia-la a openfoto2019@48hopenhousebarcelona.org

Dates

El període de presentació de fotografies es des del dia 26 d’octubre del 2019 fins el dia  15 de novembre del 2019 a les 23:59h.

L’entrega dels premis es realitzarà en (data i espai per determinar). Les deu fotografies finalistes es penjaran a la web del festival, però només ens posarem en contacte amb les persones guanyadores.

Jurat

El jurat estarà format per dos fotògrafs experts en arquitectura i una persona de l’organització 48h OpenHouseBCN..

Premi

Com a premi, rebràs la teva fotografia impresa en gran format i l’ampolla Casa de família, disseny de l’arquitecte Josep Maria Jujol i Gibert (donació per gentilesa de l’Ajuntament de Sant Joan Despí)

 

Amb el suport de: