Pol Viladoms

Habitatge rehabilitat al carrer Vallirana

Reforma d’un apartament molt fragmentat en petites estances i zones de pas, que responia a una estructura familiar del seu moment, que es planteja amb dos objectius principals: crear un espai com més ampli possible, eliminant tot tipus de zones de pas i portes convencionals, i permetre que la il·luminació natural accedeixi a la zona central de l’apartament. Ambdós objectius s’aconsegueixen per mitjà d’un sistema de tres grans murs corredissos que fraccionen l’espai a necessitat de l’usuari i que, al mateix temps, es revesteixen amb miralls estratègicament situats per obtenir profunditat.

 

Open Pro
Hiha Studio
Diumenge d'11 a 14 h i de 16 a 18 h

 

  • Pol Viladoms
  • Pol Viladoms
  • Pol Viladoms
  • Pol Viladoms

Transports:

Metro

Com arribar:

Metro: L3 (Lesseps) / FGC: Plaça Molina, Pàdua