LES CORTS


ALTA DIAGONAL

Rehabilitació d’un edifici d’oficines per millorar-ne l’eficiència energètica, reduir-ne els costos de manteniment, aconseguir la certificació LEED Platinum i actualitzar-ne la imatge pública. Per aconseguir-ho, la intervenció substitueix completament les màquines de clima, actua en les façanes dels espais comuns (especialment al lobby i l’accés) i urbanitza els espais exteriors que envolten l’edifici per connectar-lo amb la ciutat (s’entén el vestíbul com un espai obert que permet que l’avinguda Diagonal travessi l’edifici fins als jardins posteriors i el converteix en una plaça pública).

Arquitectes / any

Tous & Fargas, anys 90; BAAS arquitectura, 2013

Ús actual

Oficines

Què necessites saber

Adreça

Avinguda Diagonal, 640, 08017 Barcelona

Horari

Dissabte de 10 a 19 h

Tipus de visita

Visita guiada sense inscripció prèvia

Transport

Com arribar

Tramvia: T1,T2,T3 (L'Illa)

Accessibilitat

*

*Itinerari alternatiu accessible amb acompanyament d’un voluntari

Informació

 

 

Ubicació