CASA CODERCH (SANT FELIU DE CODINES)

VISITES GUIADES AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA. RESERVES A PARTIR DEL 19 OCTUBRE.

La Casa Coderch és un habitatge unifamiliar de 400 metres quadrats de superfície situat al terme municipal de Sant Feliu de Codines. Obra de l’arquitecte José Antonio Coderch, de l’any 1972, sota encàrrec de la seva germana, per esdevenir la casa d’estiueig familiar. L’habitatge s’estructura en dos sectors, a partir del nucli d’accés, separant la zona de dia i de nit, amb un accés diferenciat per al servei. La zona de nit està formada per sis habitacions, cadascuna amb un bany propi, a més de l’habitació principal, que disposa de vestidor independent.
La zona de dia té un ampli menjador, amb accés directe a la terrassa, i dues sales adjacents de major i menor dimensió, connectades amb la piscina i la terrassa exterior. L’espai exterior agafa un paper protagonista, al qual la casa s’aboca, amb una façana retranquejada que maximitza l’entrada de llum i vistes entre l’interior i l’exterior. Per tal de controlar l’entrada de llum del sol, totes les obertures disposen de persianes metàl·liques amb lames regulables, que, a més, poden quedar totalment plegades, per deixar l’obertura lliure.
L’habitatge disposa d’un estudi en planta primera, el despatx del pare de família, que disposa d’una petita terrassa independent.

Ús actual

Hoteleria

Estil

Racionalisme

Què necessites saber

Adreça

Sant Feliu de Codines, Barcelona

Informació

 

 

Ubicació