DRETA DE L'EIXAMPLE


CASA LES PUNXES X CLOUDWORKS

Inscripcions exhaurides.
Inscripciones agotadas.

 

Espai d’oficines situat a l’edifici emblemàtic de la Casa Terrades, el qual, a causa de l’alineació de la Diagonal, ocupa la totalitat d’una illa irregular de l’Eixample. El conjunt està format per tres edificis independents entre si, resolts amb un llenguatge unitari. D’una banda, l’edifici es caracteritza per l’ús de diferents llenguatges en un únic edifici (es barregen estils del gòtic nòrdic i plateresc amb elements populars catalans, com l’ús de plafons de ceràmica); d’altra banda, pel coronament de les cantonades amb sis torres punxegudes que les emfasitzen.

Les oficines Casa Les Punxes, un espai de coworking i d’esdeveniments, ocupen tres plantes d’aquest edifici: a la planta baixa s’hi situa el lobby, amb una zona de treball flexible; a la segona planta, l’office (amb oficines privades i espai de coworking), i a la tercera planta, a la terrassa, hi trobem un espai de 600 m² per celebrar-hi diferents esdeveniments i sis sales de reunions ubicades a les característiques punxes de l’edifici.

Arquitectes / any

Josep Puig i Cadafalch, 1905; Circular Studio, 2021

Ús actual

Oficines

Què necessites saber

Adreça

Avinguda Diagonal, 420, 08037 Barcelona

Transport

Com arribar

Metro: L3 (Diagonal), L5 (Verdaguer, Diagonal)

Accessibilitat

*

*El recorregut de la visita transcorre per diferents nivells, a través d'escales, però hi ha un recorregut alternatiu accessible amb l’acompanyament d’un voluntari.

Informació

 

Les inscripcions es podran realitzar a partir de dia 16 d'octubre a les 11h a través de la pàgina web del festival.


AVÍS: No es permetrà l'accés a cap persona sense inscripció prèvia.


 

Ubicació