BADALONA


CENTRE SANT JAUME

La remodelació i l’ampliació del Centre Sant Jaume, promoguda per la Fundació Carles Blanch, té la finalitat de dotar l’edifici d’uns espais flexibles, lluminosos, acollidors i saludables que facilitin la convivència, la inclusió i la formació de col·lectius desfavorits al barri del Gorg, a Badalona.
L’edifici vol ajudar a fer pedagogia de la sostenibilitat deixant vistos els materials: tant l’estructura de fusta, com els aïllaments tèrmics i acústics de l’envolupant. En el cas de la mitgera, l’aïllament és translúcid reciclat, per aprofitar l’entrada de llum natural.

Arquitectes / any

Xavier Botet, Mercè Zazurca, Enrique Corbat, César Sánchez, 2021

Ús actual

Docent

Què necessites saber

Adreça

Carrer de Josep Maria de Segarra, 11, 08918 Badalona

Horari

Dissabte de 16 a 19 h i diumenge de 10 a 13 h

Tipus de visita

Visita guiada

Transport

Com arribar

Metro: L2 (Badalona Pompeu Fabra)

Accessibilitat

*

*Itinerari alternatiu accessible amb acompanyament d’un voluntari

Informació

 

 

Ubicació