GRÀCIA


HABITATGE-ESTUDI MAS-AQUI

VISITA GUIADA SENSE INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

Reforma d’un magatzem d’una antiga editorial, situat en planta baixa, per transformar-lo en habitatge i estudi d’una parella. El projecte transforma espais fragmentats i foscos originals en espais polivalents i fluids, i converteix un antic pati de llums en el nucli de l’habitatge per aportar llum natural als espais interiors. La zona d’estar de l’habitatge comunica a través d’una galeria amb un volum que conté l’estudi i l’habitació principal de l’habitatge. Els dos volums es comuniquen mitjançant un pas de coberta triangular amb tancament mòbil, una solució que ofereix una connexió interior entre els dos volums sempre que es vulgui.

Arquitectes / any

Mas-aqui arquitectura, 2012

Ús actual

Residencial

Què necessites saber

Adreça

Passatge de Frigola, 11, 08012 Barcelona

Horari

Diumenge de 10 a 14 h

Tipus de visita

Visita guiada sense inscripció prèvia

Transport

Com arribar

Metro: L3 (Lesseps)

Accessibilitat

Informació

 

 

Ubicació