SANT ANDREU


LA LIRA

Les obres de rehabilitació integral de la seu de la Societat Cultural i Esportiva La Lira han consistit a consolidar estructuralment l’interior de l’edifici amb una nova estructura independent dels murs de càrrega originals. La façana catalogada s’ha ancorat a la nova estructura i la nova fonamentació, amb micropilotis, va tenir una cura especial per mantenir el refugi subterrani de la Guerra Civil, al qual es podrà accedir durant la visita. L’interior mostra les parets originals i les successives ampliacions de l’edifici al llarg de la seva història, i els nous materials es mostren amb l’acabat natural: formigó vist, fusta industrial i fusteria d’acer.

Arquitectes / any

1895; Betarq, 2014

Ús actual

Cultural

Què necessites saber

Adreça

Carrer de Coroleu, 15, 08030 Barcelona

Transport

Com arribar

Metro: L1 (Sant Andreu)

Informació

 

 

Ubicació