LES CORTS


PAVELLONS D’ACCÉS AL LYCÉE FRANÇAIS

Projecte que unifica grans necessitats de seguretat d’un recinte d’alta ocupació amb el dia a dia d’un recinte escolar i l’estètica pròpia d’una arquitectura de pavellons i jardins. La intervenció modula els fluxos de circulació de vianants i de transport rodat i crea uns pavellons d’accés formats per un nucli blindat de panells d’acer, formigó i vidre envoltats de panells lleugers de fusta que aporten aïllament i impermeabilització a l’edificació. L’espai exterior s’organitza a partir de murs de contenció de gabions que zigzaguegen i delimiten diferents espais i a partir de la plantació de noves espècies arbustives i el manteniment de l’arbrat preexistent.

Arquitectes / any

COMA Arquitectura, Juanjo Puig i Laia Mestre, 2018

Ús actual

Docent

Què necessites saber

Adreça

Carrer de Bosch i Gimpera, 6, 08034 Barcelona

Horari

Dissabte de 10 a 19 h

Tipus de visita

Visita guiada sense inscripció prèvia

Transport

Com arribar

Metro: L3 (Maria Cristina)

Accessibilitat

Informació

 

 

Ubicació