Concurso e itinerario Opensketch

ATENCIÓ ACTIVIDAD CANCEL·LADA

Ha estat cancel·lada per motius ajudats als col·laboradors

—–

L’Opensketch és una activitat que vincula l’arquitectura, una disciplina artística que imagina i construeix espais per a l’ús humà, i el dibuix, eina fonamental i llenguatge per pensar-la, dissenyar-la, expressar-la i comprendre-la.

#Opensketch18 torna a convidar els ciutadans a remirar l’arquitectura des del dibuix; s’ofereix fa un itinerari especial per a sketchers:

Itinerari circular al Tibidabo, el diumenge 28 d’octubre, d’11 a 14 h (Colònia del Tibidabo, Estació de Ràdio Barcelona, Parc d’Atraccions del Tibidabo i temple Sagnier). Mira per on passarem i dibuixarem!

Itinerari detallat:

– 11.00 h – Trobada a l’entrada del Parc del Tibidabo – Acreditació com a opensketcher de l’#OHB18

– 11.15 h – 1r punt per dibuixar: Colònia Tibidabo (http://beteve.cat/el-doctor-andreu-va-ser-el-promotor-del-barri-mes-alt-de-la-ciutat/)

La Colònia del Tibidabo o de «Cal Totxo», inicialment d’estiueig, que va ser traçada entre 1912 i 1919 per l’arquitecte Arnau Calvet. A través de carrers estrets i parcel·les de forts desnivell es van anar aixecant una vintena de cases unifamiliars, algunes d’elles d’estil modernista, què són, totes elles, obres dels arquitectes Josep Masdeu i Alfred Paluzie. Actualment, el conjunt de la Colònia, de gran valor arquitectònic, està inclòs en el Catàleg de Patrimoni de la ciutat i, entre els seus més de 300 residents, hi ha un bon nombre de descendents o antics treballadors del parc.

– 12.00 h – 2n punt per dibuixar: Estació Ràdio Barcelona (http://www.docomomoiberico.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=1489:estacion-radio-barcelona&lang=es)

– 12.45 h – 3r punt per dibuixar: interior del Parc del Tibidabo

– 13.30 h – Refrigeri i possible 4t punt per dibuixar: Temple Expiatori del Sagrat Cor(https://ca.wikipedia.org/wiki/Temple_Expiatori_del_Sagrat_Cor)

Com participar al sorteig Opensketch?*

Opció A. Participa a l’itinerari i/o comparteix-ho a instagram amb les etiquetes #opensketch18 i #ohb
Opció B. Dibuixa durant el festival i comparteix-ho a instagram amb les etiquetes #opensketch18 i #ohb
*Important! Mira les bases per saber com fer-ho.

Quin són els premis?

Un summer course: es pot triar entre l’oferta formativa de l’IED Barcelona, amb una durada d’una, dues o quatre setmanes.
Un lot de productes per dibuixar valorat en 120 euros.
Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’IED Barcelona, el Parc d’Atraccions del Tibidabo i el col·lectiu de sketchers.

CONSULTA TOTA LA INFORMACIÓ DE L’ITINERARI, EL SORTEIG OPENSKETCH I LES BASES LEGALS.

#Opensketch18 #OHB18