NOTICIES


12/10/2022

Funcionament #OHB22

Compartir:

Dates per recordar

 • 17 d’octubre de 2022: obertura de les inscripciones prèvies, només pel 9 % dels espais.
 • 22 i 23 d’octubre de 2022: festival 48h Open House BCN.
 • 23 de  novembre de 2022: entrega de premis dels concursos Open Foto, Open Gram i sorteig a l’Open Sketch.

El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre tornarem a gaudir de l’arquitectura de les nostres ciutats amb el festival 48h Open House BCN 2022.

Àmbit geogràfic

La programació del festival s’estén en l’àmbit geogràfic següent: 

 • BARCELONA: 22 i 23 d’octubre del 2022
 • BADALONA: 22 i 23 d’octubre del 2022
 • SANTA COLOMA DE GRAMENET: 22 i 23 d’octubre del 2022
 • SANT JOAN DESPÍ: 22 i 23 d’octubre del 2022
 • L’HOSPITALET DE LLOBREGAT: 22 i 23 d’octubre del 2022
 • VILASSAR DE DALT: 23 d’octubre del 2022
 • SITGES: 22 i 23 d’octubre del 2022

 

Programació

Consulta la programació del festival i filtre per dia i zona:

Programació

S’ofereixen més de 220 activitats (edificis i itineraris) que no requereixen inscripció prèvia. Consulta l’horari, l’adreça i entra a l’espai.

Per temes de seguretat de l’espai, només un 9 % necessita inscripció que s’obrirà el dilluns 17 d’octubre a partir de les 9h.

Favorits: Per a guardar favorits en cada fitxa prémer “Afegir a preferits”, es recupera un llistat en el menú “estrella preferits”. Perquè funcioni a vegades és necessari refrescar el navegador: En Windows Ctrl + F5 y en Mac: ⌘ (Comando) + Shift + R.

 

Zones

L’associació 48h Open House Barcelona aposta per un festival de proximitat i agrupa la programació en zones que es poden recórrer a peu. Amb aquestes zones, es convida a conèixer una àrea de la ciutat a través d’edificis de diferents usos i èpoques. La idea és organitzar les visites tan bé com sigui possible, fins i tot abans del festival.

 

Tipus de visites

L’edició del festival d’arquitectura 48h Open House BCN 2022 és presencial. 

S’ofereixen diferents tipus de visita:

 • Visites guiades per voluntaris. El públic accedeix de manera organitzada a les activitats que formen part de la programació del festival, on un grup de voluntaris s’encarrega de gestionar els grups i fer les explicacions.
 • Visites guiades per arquitectes. El públic accedeix de manera organitzada a les activitats que formen part de la programació del festival: un grup de voluntaris s’encarrega de gestionar els grups i l’arquitecte autor del projecte fa les explicacions (secció Open Pro).
 • Visites guiades a través d’un podcast (que es pot trobar al nostre web). El públic accedeix lliurement a les activitats que formen part de la programació del festival. A cada activitat hi ha un voluntari que informa de la programació i controla l’accés per qüestions d’aforament. La visita es pot complementar amb l’explicació que ofereix un podcast narrat per professionals o per entitats i associacions expertes (secció Open Pro).
 • Visites lliures. El públic accedeix lliurement a les activitats que formen part de la programació del festival. A cada activitat hi ha un voluntari que informa de la programació i controla l’accés per qüestions d’aforament.
 • Itineraris lliures guiats a través d’un podcast (que es pot trobar al nostre web). El públic fa lliurement un recorregut exterior per la ciutat que relliga diferents espais i edificis al voltant d’una temàtica. La visita es pot complementar amb l’explicació que ofereix un podcast narrat per professionals o per entitats i associacions expertes (secció Open Pro).
 • Itineraris amb inscripció. Itineraris guiats amb inscripció prèvia.

 

 

Inscripcions

El dilluns 17 d’octubre a les 10h s’obriran les inscripcions d’un petit nombre d’activitats que per motius de seguretat així ho requereixen. El 91% de la programació NO REQUEREIX inscripció prèvia.

A la fitxa de cada activitat, hi ha el link d’inscripció.

inscripcions@openhousebarcelona.org / Tel. 637 497 933

El festival a les xarxes

Seguiu-nos a les xarxes, feu servir els hashtags #ohb22 i #LaLligadelsOficis per compartir contingut, imatges i vídeos.

Mireu #infoohb per a qualsevol novetat o canvis. També podeu veure les informaciones i els canvis al nostre web a l’apartat #ultimahoraOHB.

Contacte

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per:

Xarxes socials Instagram / Facebook / Twitter  / Youtube / Tik Tok

Oficina general 934 87 66 17

Consultes generals: consultes@48hopenhousebarcelona.org

Premsa: premsa@openhousebarcelona.org / gemma.larregola@openhousebarcelona.org / Tel. +34 607 820 940