Funcionament

FUNCIONAMENT DEL FESTIVAL 48h OPEN HOUSE BCN 2021 

El cap de setmana del 23 i 24 d’octubre, tornarem a gaudir de l’arquitectura de les nostres ciutats amb el festival 48h Open House BCN 2021.

Àmbit geogràfic

La programació del festival s’estén en l’àmbit geogràfic següent: 

 • BARCELONA: 23 i 24 d’octubre del 2021
 • SANTA COLOMA DE GRAMENET: 23 i 24 d’octubre del 2021
 • VILASSAR DE DALT: 24 d’octubre del 2021
 • SANT JOAN DESPÍ: 23 i 24 d’octubre del 2021
 • BADALONA: 23 i 24 d’octubre del 2021
 • L’HOSPITALET DE LLOBREGAT: 23 i 24 d’octubre del 2021
 • SITGES: 23 i 24 d’octubre del 2021

Programació

Consulta la programació del festival i filtre per dia i zona:

S’ofereix més de 250 activitats (edificis i itineraris) que no requereixen inscripció prèvia. Consulta l’horari, l’adreça i entra a l’espai.

Per temes de seguretat de l’espai, només un 9% necessita inscripció que s’obrirà el dimarts 19 d’octubre a les 10 h.

Zones

L’associació 48h Open House Barcelona aposta per un festival de proximitat i agrupa la programació en zones que es poden recórrer a peu. 

Tipus de visites

L’edició del festival d’arquitectura 48h Open House BCN 2021 és presencial. 

S’ofereixen diferents tipus de visita:

 • Visites guiades per voluntaris. El públic accedeix de manera organitzada a les activitats que formen part de la programació del festival, on un grup de voluntaris s’encarrega de gestionar els grups i fer les explicacions.
 • Visites guiades per arquitectes. El públic accedeix de manera organitzada a les activitats que formen part de la programació del festival: un grup de voluntaris s’encarrega de gestionar els grups i l’arquitecte autor del projecte fa les explicacions (secció Open Pro).
 • Visites guiades a través d’un podcast (que es pot trobar al nostre web). El públic accedeix lliurement a les activitats que formen part de la programació del festival. A cada activitat hi ha un voluntari que informa de la programació i controla l’accés per qüestions d’aforament. La visita es pot complementar amb l’explicació que ofereix un podcast narrat per professionals i/o entitats i associacions expertes (secció Open Pro).
 • Visites lliures. El públic accedeix lliurement a les activitats que formen part de la programació del festival. A cada activitat hi ha un voluntari que informa de la programació i controla l’accés per qüestions d’aforament.
 • Itineraris lliures guiats a través d’un podcast (que es pot trobar al nostre web). El públic fa lliurement un recorregut exterior per la ciutat que relliga diferents espais i edificis al voltant d’una temàtica. La visita es pot complementar amb l’explicació que ofereix un podcast narrat per professionals i/o entitats i associacions expertes (secció Open Pro).
 • Itineraris amb inscripció. Itineraris guiats amb inscripció prèvia.

Dates per recordar

 • 23 i 24 d’octubre del 2021: festival 48h Open House BCN
 • Del 13 al 25 d’octubre del 2021: exposició La teva arquitectura i la meva: Barcelona, pionera en mobilitat i arquitectura, a Casa SEAT (Barcelona)
 • Del 27 d’octubre al 19 de novembre del 2021: exposició La teva arquitectura i la meva: set anys del festival d’arquitectura a Sant Joan Despí, a Can Negre (Sant Joan Despí)
 • 4 de desembre del 2021: festival d’arquitectura Open House Worldwide
 • Del desembre del 2021 al gener del 2022: exposició La teva arquitectura i la meva: cinc anys del festival d’arquitectura a l’Hospitalet de Llobregat, a l’Auditori Barradas (l’Hospitalet de Llobregat)

El festival a les xarxes

Seguiu-nos a les xarxes, feu servir el hashtag #ohb21 per compartir contingut, imatges i vídeos.

Mireu #infoohb per a qualsevol novetat o canvis. 

Contacte

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per:

Xarxes socials Instagram / Facebook / Twitter  / Youtube / Tik Tok

Oficina general 934 87 66 17

Consultes generals: consultes@48hopenhousebarcelona.org

Inscripcions: El dimarts 19 d’octubre a les 10h s’obriran les inscripcions d’un petit nombre d’activitats que per motius de seguretat així ho requereixen. El 91% de la programació NO REQUEREIX inscripció prèvia. inscripcions@openhousebarcelona.org / Tel. 666837131

Totes les activitats de Sant Joan Despí necessiten inscripció prèvia, que s’obrirà el dimecres 13 d’octubre (la resta de ciutats i la majoria d’activitats no requereixen d’inscripció prèvia). A la fitxa de cada activitat de Sant Joan Despí hi ha el link d’inscripció.

Premsa: premsa@openhousebarcelona.org / gemma.larregola@openhousebarcelona.org / Tel. +34 607 820 940