NOTICIES


20/10/2021

Itineraris lliures

Compartir:

En aquesta 12a edició oferim 21 itineraris lliures per seguir gaudint de l’arquitectura mentre passeges per la ciutat o entre visita d’edifici i visita. Al plànol d’aquest any (en paper o en pdf al web) es mostren tots els punts de programació on també està senyalitzat els punts d’inici dels itineraris lliures (rombe blanc).

A Barcelona destaquem l’itinerari lliure Mort de les Botigues Històriques de Mireia Banchs o l’itinerari dels jardins verds de l’Eixample de Joan Vitòria, arquitecte del Globus Vermell;

A Badalona destaquem l’itinerari Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, narració a càrrec de Sara Ferrer, arquitecta d’AMB, o l’itinerari del Passeig Marítim, a càrrec de Julià Espinàs de l’estudi Espinàs i Tarrasó. De L’Hospitalet l’itinerari del carrer del Xipreret a càrrec de Marcel Cuartero i Marta Piera, voluntaris del 48h Open House BCN. De Santa Coloma l’itinerari lliure de Santa Coloma Saludable amb podcasts de la pista d’Atletisme Antonio Amorós i el Parc de Can Zam. De Sant Joan Despí destaquem l’itinerari de Torrent a Parc (Parc de la Fontsanta) locutat per Àngel Arroyes del Centre Mediambiental l’Arrel. Tots els itineraris lliures i podcasts aquí:

A Barcelona A Badalona A L'Hospitalet A Santa Coloma A Sant Joan Despí

També et destaquem tots els podcasts d’edificis i espais de Barcelona:

Podcasts BCN