L’Hospitalet de Llobregat

La ciutat de L’Hospitalet de Llobregat participa, per quart any consecutiu, en el festival d’arquitectura 48h Open House BCN: un cap de setmana a l’any de portes obertes a edificis de tot tipus, forma i midaque explica l’arquitectura de manera transversal.

Descarrega't el pdf dels mapes

L’ORIGEN

El primer nucli de l’Hospitalet es va crear a l’entorn d’un petit hospital que va donar nom a la ciutat, i que era en aquesta zona. Aquí podreu conèixer el seu origen, quan la vila vella es dedicava a la pagesia i a diferents oficis, i com al llarg dels anys ha evolucionat el barri.

Veure llistat d'edificis

HABITAR L’HOSPITALET

Aquí us podreu acostar a edificis d’habitatges de diferents èpoques, des d’arquitectura d’indians fins a arquitectura modernista i racionalista: tots conviuen en aquesta zona. Al llarg dels anys, alguns usos han canviat i, en gran part, gràcies al treball col·lectiu del veïnat que viu a l’Hospitalet.

Veure edificis

 L’HOSPITALET AL SEGLE XXI

La fisonomia de la ciutat ha canviat molt, al llarg del temps; l’urbanisme dels darrers anys ha portat edificis molt alts, arquitectes de renom i nous barris. Tot això conviu amb el patrimoni que ha arribat fins als nostres dies. Un espai de contrastos al segle xxi.

Veure edificis