NOTICIES


19/04/2017

Obrim la convocatòria a edificis 2017

Compartir:

Obrim la convocatòria a edificis per participar en la programació del proper 48h Open House Barcelona!

Al 48h Open House Bcn treballem per la divulgació de l’arquitectura, l’urbanisme i el disseny, i ja estem preparant la vuitena edició! Ja podeu reservar-vos la data: 21 & 22 d’octubre de 2017!

Som a la fase de cerca de nous referents, icones i racons per descobrir la ciutat en la pròxima edició, i convertir l’espai privat en públic durant un cap de setmana promovent la vocació identitària amb la qual el festival va néixer: valorar l’arquitectura, l’urbanisme i el disseny de la ciutat i les seves persones, fent de Barcelona ciutat referent de la xarxa internacional Open House World Wide.

Ara, obrim la convocatòria als participants! Estem buscant nous edificis, reformes o espais públics de Barcelona que vulguin participar en l’edició 2017.

Si no ens coneixíeu i/o voleu saber més coses sobre el Festival, feu clic en aquest enllaç.

Si esteu interessats a compartir algun espai que gestioneu, ensenyar algun dels vostres projectes, o fer-nos alguna proposta, podeu omplir el formulari d’inscripció, ús demanem les vostres dades i les de la propietat per tal de gestionar la seva obertura: formulari d’inscripció

La data límit d’enviament de formularis és el 31 de maig de 2017.

Si teniu algun dubte o consulta sobre el Festival, el seu funcionament, la seva organització, etc., no dubteu en contactar-nos a programacio@48hopenhousebarcelona.org!