AIXÒ QUÈ ÉS?


Per adaptar-se a les circumstàncies provocades per la pandèmia COVID-19, enguany el festival ofereix, a part de les visites presencials habituals, visites guiades amb audioguia i activitats virtuals. A més, el festival s’allarga en el temps.

En aquesta web trobaràs tot el contingut digital del festival Open House BCN 2020 (audioguies, vídeos, fotografies...) que estarà disponible des del 15 d’octubre de 2020 (inici del festival), fins a la propera edició del festival. El contingut d’aquesta programació, majoritàriament, el porten a terme arquitectes autors o entitats i associacions expertes que transmeten el seu coneixement amb emoció i compromís cap a la ciutat i la seva arquitectura.

Al web hi trobaràs:

Podcasts de diferents edificis gravats pels mateixos arquitectes o entitats/ associacions expertes

Podcasts dels diferents itineraris gravats pels mateixos arquitectes o entitats/ associacions expertes

Vídeos 360º de deu edificis gravats per estudiants del Campus La Salle – Universitat Ramon Llull

Recull de fotografies històriques

Vídeos del cicle Emmarquem l’arquitectura

Vídeos Gran Open Extra

La informació al web s’organitza de la manera següent:

Zones del festival: la programació del festival d’arquitectura 48h Open House BCN s’ha agrupat en zones que es poden recórrer a peu amb una distància màxima de quinze minuts entre les diferents activitats. D’aquesta manera, l’associació aposta per un festival de proximitat que evita els grans desplaçaments dins la ciutat.

El web recull:

Barcelona: 14 zones

Santa Coloma de Gramenet: 1 zona

Sant Joan Despí: 1 zona

Vilassar de Dalt: 1 zona

Badalona: 3 zones

L’Hospitalet de Llobregat: 3 zones

Itineraris lliures La ciutat dels 15 minuts: la programació del festival ajuda a acostar-se a l’arquitectura de cada zona destacant certs edificis i proposant un itinerari lliure exterior que els relliga (itineraris La ciutat dels 15 minuts). Aquests itineraris els expliquen arquitectes experts i/o associacions i entitats de barri mitjançant podcasts que es poden escoltar a través del web. Cada zona del festival té el seu itinerari lliure.