Open Green OHB19

OPEN GREEN destaca els edificis pensats amb criteris de sostenibilitat mediambiental i que, per tant, es comprometen amb les generacions futures optimitzant els recursos naturals.

De les tres potes que sustenten el concepte de sostenibilitat (garantir l’equilibri entre creixement econòmic, de medi ambient i de benestar social), la secció Open Green es compromet amb el medi ambient per donar a conèixer l’arquitectura que minimitza l’impacte sobre el medi ambient i els seus ciutadans.

La  secció Open Green es va iniciar l’any 2014, amb un acord de col·laboració amb el Green Building Council España – GBCe (associació sense ànim de lucre que uneix representants de tots els agents del sector de l’edificació per tal de contribuir a la transformació del mercat cap a una edificació més sostenible) i, des d’aleshores, el festival ha continuat difonent l’arquitectura sostenible amb propostes que posen a l’abast del públic no professional el coneixement dels avantatges de la construcció sostenible per millorar la qualitat de vida i preservar el patrimoni de tots.

L’arquitecta Imma Jansana és la representat de l’Open Green en la programació de l’#OHB19

IMMA JANSANA

Imma Jansana és una arquitecta paisatgista que des de 1990 comparteix la dedicació de l’arquitectura del paisatge amb el disseny de joies. Entre els anys 1989 i 2001 va ser arquitecta responsable de projectes urbans de l’Ajuntament del Prat del Llobregat, i des del 2006 és sòcia de l’estudi PAAUW Arquitectes. Ha desenvolupat, també, tasques com a docent i la seva trajectòria ha estat reconeguda amb diferents premis, entre els quals destaquen, el premi FAD de Ciutat i Paisatge l’any 2019 i el Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà per al projecte de restauració de les bateries antiaèries del Turó de la Rovira.

PROGRAMACIÓ OPEN GREEN

 

Amb el suport de:

Per segon any consecutiu, ens acompanya com a patrocinador oficial de la secció, l’Àrea Metropolitana de Barcelona –AMB–, ens de l’Administració pública que té competències en els àmbits de la cohesió social, la planificació territorial i urbanisme, la mobilitat, el transport, la gestió de residus, l’abastament d’aigua, la protecció del medi ambient, l’habitatge social, les infraestructures i la promoció econòmica del territori metropolità.