Open Pro

L’Open Pro és el bloc comunicatiu que destaca de la programació la visita arquitectònica que, per l’ocasió, els mateixos arquitectes de l’obra expliquen in situ els seus projectes als ciutadans i viure així una experiència única. Agraïm a tots els arquitectes implicats amb el festival que ajuden a fer difusió de l’arquitectura i la professió.

Destaquem la participació d’Anna Noguera al CEM Turó de la Peira, Inés Rodríguez a L’Orfebreria, Jordi Tió al flagship store d’Etnia Barcelona, el despatx d’arquitectura ON-A Headquarters i també la participació d’OAB – Carlos Ferrater i de l’estudi de Lázaro Rosa-Violán a Casa SEAT.

Us animem a tots els arquitectes a mostrar els vostres projectes i a participar activament en la celebració del festival. Fem-nos visibles: ajuda’ns a fer entendre l’ importància de l’arquitectura i aprofita per escoltar els teus companys de professió.

En aquesta edició hem aconseguit que molts més arquitectes expliquin els seus espais a través de vídeos del canal “Emmarquem l’arquitectura“, podcasts arquitectònics i molt més a través de la programació online del festival.

Espais presencials Open Pro