Open Social OHB19

OPEN SOCIAL és un seguit d’accions d’integració i participació que analitzen l’arquitectura que, al llarg dels anys, ha millorat la capacitat de resposta del conjunt de la ciutat davant dels desafiaments d’inclusió social.

La inclusió social és el camí per reconstruir un model de societat just que vinculi totes les persones i que generi els suports naturals per cobrir les necessitats de tots els ciutadans per igual. La secció vol promoure el dret a una arquitectura i un urbanisme de qualitat i ho fa mitjançant activitats que tant donen visibilitat a diferents entitats que actualment treballen en aquesta línia com milloren l’autoestima dels col·lectius que hi participen.

L’arquitecta Benedetta Tagliabue és la representat de l’Open Social en la programació de l’#OHB19

Benedetta Tagliabue és directora del despatx d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT, fundat l’any 1994 a Barcelona i amb una nova seu, des del 2010, a Xangai. L’estudi té una llarga experiència en projectes d’arquitectura, disseny d’espai públic, rehabilitació, interiorisme i disseny industrial, i ha estat sempre caracteritzat per l’ús d’un llenguatge poètic atent al context de cada projecte que l’ha fet mereixedor de nombrosos reconeixements. L’arquitecta compagina la direcció de l’estudi amb la docència i la direcció de la Fundació Enric Miralles per promoure l’arquitectura experimental. També fa de jurat de concursos internacionals com el Pritzker. Enguany ha finalitzat el projecte del Centre Kalida, un espai amb un programa social d’atenció a les persones amb càncer, els seus familiars i cuidadors, ubicat dins el recinte modernista de Sant Pau de Barcelona.

Es faran les activitats següents i es tractaran els temes següents:

ACTIVITATS INCLUSIVES D’USUARIS

 
 

ACTIVITATS INCLUSIVES DE PÚBLIC

 

PROGRAMACIÓ OPEN SOCIAL 2019

Amb el suport de: