Opengram 2019 i Openstories 2019

El tema del concurs fotogràfic OPENGRAM i OPENSTORIES 2019 és el paisatge urbà.

Per celebrar el desè aniversari del festival, volem promoure la figura de la dona arquitecta i reivindicar-la. Per això utilitzem la figura fictícia de la PILAR CASAS MUR, una arquitecta que representa la dona arquitecta que ha participat en obres arquitectòniques al llarg de la història però sempre ha estat invisibilitzada. En aquest context, pel concurs fotogràfic a Instagram Opengram19, ens agafem a l’arquitectura paisatgista, una disciplina en la qual les dones arquitectes són protagonistes i la ciutat compta amb figures rellevants com la Imma Jansana, la Bet Figueras o la Lola Domènech, un exemple d’èxit per les dones arquitectes que ens agradaria que es pogués extrapolar a la resta de disciplines de l’arquitectura. Per tant, el tema del concurs d’Instagram d’enguany serà el paisatge urbà, paisatge en el qual es fonen els edificis de la programació del festival. Com a novetat, aquest any afegim un concurs d’stories, l’openstories19. Els participants podran participar amb les seves fotografies a l’Opengram19 o amb les seves stories a l’Openstories19.

BASES LEGALS

1. Com participar-hi?

OPENGRAM19

  • Explica’ns en imatges el paisatge de les ciutats del festival i/o què representa per a tu la figura de Pilar Casas Mur.
  • Comparteix-ho al teu Instagam i fes servir les teves etiquetes d’arquitectura i afegeix-hi les nostres: #Opengram19 i#OHB19 
  • Les fotografies s’han d’haver fet a les ciutats participants del festival i es valoraran especialment les que incloguin edificis de la programació d’enguany de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Sant Joan Despí, Vilassar de Dalt o Santa Coloma de Gramenet durant el període del concurs.

Amb el suport de:

OPENSTORIES19

  Explica’ns en imatges el paisatge de les ciutats del festival i/o què representa per a tu la figura de Pilar Casas Mur.

  • Comparteix-ho a les teves stories d’instragram mencionant @48hopenhousebcn i @celsidees i fent servir l’etiqueta #Openstories19
  • Una vegada publicat el teu stories, crea un destacat amb el nom “Openstories19” i afegeix l’stories que vols presentar al concurs. Deixa el destacat durant la durada del concurs, ja pots des del 15 d’octubre fins el 15 de novembre.
  • Les stories s’han d’haver fet a les ciutats participants del festival i es valoraran especialment les que incloguin edificis de la programació d’enguany de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Sant Joan Despí, Vilassar de Dalt o Santa Coloma de Gramenet durant el període del concurs.

Amb el suport de: