Opengram

Del 14 d’octubre al 5 de novembre

#llumiombra #opengram21 #ohb21 

Entrega de premis OHB21

Opengram és una activitat que vincula l’arquitectura, una disciplina artística que imagina i construeix espais per a l’ús humà, i la fotografia, eina fonamental per divulgar-la, compartir-la i entendre-la.

Per participar en el concurs Opengram s’ha de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (​http://instagram.com/legal/terms/).

Com han de ser les fotografies

  • Les fotografies s’han d’haver fet a les ciutats participants en el festival; es valoraran especialment les que incloguin edificis de la programació d’enguany de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Sant Joan Despí, Vilassar de Dalt, Santa Coloma de Gramenet i Sitges durant el període del concurs.
  • És preferible ubicar geogràficament (marcatge) les fotografies (tot i que les imatges no ubicades geogràficament no quedaran excloses del concurs).
  • És preferible posar un títol a la fotografia i descriure breument la relació amb el tema del concurs: llum i ombra.
  • És preferible fer un comentari mencionant el compte d’Instagram @48hopenhousebcn (tot i que les fotografies que no incorporin el comentari no quedaran excloses del concurs).

Com participar-hi

  • Expliqueu en imatges el tema del festival, amb els elements clau de l’arquitectura mediterrània, els conceptes llum i ombra.
  • Compartiu les imatges a Instagram, feu servir les vostres etiquetes d’arquitectura i afegiu-hi les nostres: #LlumiOmbra, #Opengram21 i #OHB21.
  • No hi ha limitació́ en la quantitat de fotografies per participant i no es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies que participin en el concurs.

Dates

El període per pujar, etiquetar i concursar amb les fotografies és del 14 d’octubre al 5 de novembre del 2021 a les 23.59 h.

Premis

Premi del Jurat Opengram21 – Finalistes

El jurat seleccionarà deu fotografies finalistes que s’exposaran durant el lliurament de premis dels concursos, el 25 de novembre. Els deu concursants seleccionats rebran la imatge finalista impresa.

El jurat està format per un membre de l’associació 48h Open House Barcelona professional de la fotografia; per un membre de l’organització del festival 48h Open House BCN, i per un col·laborador amb presència a la xarxa social Instagram amb coneixement de fotografia:

  • Sara Montiel, Social Media Manager del 48h Open House BCN.
  • Elisenda Bonet, directora del festival 48h Open House BCN.
  • Nicanor García, fotògraf professional d’arquitectura i viatges, col·laborador del 48h Open House BCN.

Premi Popular Opengram21 – Guanyador

Un cop escollits els deu finalistes del concurs Opengram, l’associació compartirà les fotografies al seu perfil d’Instagram. La imatge compartida al perfil 48h Open House Barcelona que obtingui més likes (incloent-hi els que es rebran durant l’acte de presentació́ de finalistes) serà̀ la guanyadora del pack d’AMIC OHB22, la foto guanyadora impresa i el llibre de l’associació “345 maneres de viure (a) Barcelona”.