Open Sketch

OPEN SKETCH

Entrega de premis OHB21

Opensketch és una activitat que vincula l’arquitectura, una disciplina artística que imagina i construeix espais per a l’ús humà, i el dibuix, eina fonamental i llenguatge per pensar-la, dissenyar-la, expressar-la i comprendre-la.

Enguany, aquesta activitat se suma a l’homenatge a l’arquitecte Enric Miralles, del qual es van commemorar els vint anys de la seva defunció l’any 2020, i proposa un itinerari a través de la seva obra.

L’itinerari es farà el diumenge 24 d’octubre, de 10:30 h a 13:30 h, i el recorregut és el següent: 

  • 11 h. Punt de trobada: Entrada del Mercat de Santa Caterina
  • Punt 1: Mercat de Santa Caterina (exterior)
  • Punt 2: Habitatges amb serveis per a gent gran Santa Caterina (exterior)
  • Punt 4: Edificis de Gas Natural (exterior)

Aquest any, l’itinerari i concurs Open Sketch forma part de la programació de Barcelona Dibuixa.

Com participar-hi

Per participar en l’itinerari, només cal inscriure’s aquí, portar llibreta i materials de dibuix. Un cop acabat el festival, es farà un sorteig entre els dibuixos participants. 

En el sorteig hi poden participar tant els participants de l’itinerari Opensketch sobre l’arquitectura d’Enric Miralles (diumenge 24 d’octubre), com els dibuixos dels edificis que han format part del festival OHB21 (fets durant el festival i que s’han compartit a les xarxes amb l’etiqueta #Opensketch21).

En el cas de participar per Instagram:

  • Feu un dibuix d’estil lliure amb temàtica vinculada al tema de l’any, Arquitectura mediterrània (informació́ a: https://www.48hopenhousebarcelona.org/ca/).
  • Compartiu els dibuixos a Instagram, feu servir les vostres etiquetes i afegiu-hi les nostres: @48hOpenHouseBcn#Opensketch21, #EnricMiralles i #OHB21.

Sorteig

  • El sorteig es farà conjuntament amb el lliurament de premis de tots els concursos, el 25 de novembre del 2021, a la Fundació Enric Miralles. 
  • Per participar en el sorteig, s’ha de venir al lliurament de premis i mostrar els dibuixos originals (tant si han participat en l’itinerari Opensketch com si s’han compartit a través d’Instagram fent servir #Opensketch21).
  • El sorteig és personal (no per nombre d’obres presentades).
  • El jurat no valorarà cap presentació́ que no s’hagi fet durant les dates del festival (23 i 24 d’octubre) i, en el cas d’Instagram, amb l’etiqueta corresponent (#Opensketch21).

Dates 

Qui no hagi participat en l’itinerari pot publicar els dibuixos a Instagram, etiquetar-los i concursar entre el 14 d’octubre i el 5 de novembre a les 23.59 h.

El sorteig es farà el 25 de novembre a la Fundació Enric Miralles

Premi:

Es pot optar al sorteig del premi si es ve presencialment a l’acte d’entrega de premis del 25 de novembre.

El guanyador / la guanyadora del sorteig rebrà un obsequi relacionat amb la temàtica de l’itinerari, Enric Miralles i el pack d’AMIC OHB22 (valorat en 50 €).

Consulteu tota la política de privacitat.

Amb la col·laboració de: