Open Sketch

 

Open Sketch és una activitat que vincula l’arquitectura, una disciplina artística que imagina i construeix espais per a l’ús humà, i el dibuix, eina fonamental i llenguatge per pensar-la, dissenyar-la, expressar-la i comprendre-la. 

En línia amb el tema de l’any, La lliga dels oficis, es proposa un itinerari de dibuix a Gràcia que connecta els diferents oficis de l’arquitectura: les noves tecnologies, a Casa Seat; les peces de construcció artesanal i tecnològica, a l’Ateneu de fabricació digital de Gràcia, i el treball acurat del maó, als antics tallers Manyach (Escola Josep Maria Jujol).

Aquesta activitat està organitzada en col·laboració amb Urban Sketchers Barcelona i, a més a més, se suma a Barcelona Dibuixa, la gran festa del dibuix de la ciutat.

Dates i llocs

L’itinerari es farà el diumenge 23 d’octubre, d’11 a 14 h, i el recorregut és el següent: 

Com participar-hi

  • Per participar en l’itinerari, només cal inscriure-s’hi aquí, i portar llibreta i materials de dibuix. 
  • Animem als qui hi participin a compartir el procés i els seus dibuixos a les xarxes socials, amb l’etiqueta #Opensketch22.
  • També es pot participar en l’activitat amb un dibuix lliure sobre la temàtica de l’any, La lliga dels oficis.

Sorteig

El dia del lliurament de premis, se sortejarà una targeta regal de La Capell entre els participants que comparteixin els seus dibuixos en Instagram amb l’etiqueta #Opensketch22.

@48hOpenHouseBcn,  @uskbarcelona, #Lalligadelsoficis, #OHB22, #barcelonadibuixa.

Consulteu tota la política de privacitat.

Amb la col·laboració de:

https://www.lacapell.com/