GRÀCIA


ON-A HEADQUARTERS

ON-A és un estudi d’arquitectura internacional fundat el 2005 per Eduardo Gutiérrez i Jordi Fernández amb seu a Barcelona. L’arquitectura d’ON-A té el seu fonament en la tecnologia i la investigació. Per això el seu equip creatiu i multidisciplinari combina disciplines com l’I + D en arquitectura paramètrica, eines BIM de gestió i bioconstrucció o la investigació de nous materials i sistemes constructius.
Entre les seves propostes més avançades es troba Nou Parc, un mantell verd per cobrir l’estadi Camp Nou de Barcelona; el parc Pla Groc a Algesires; el Taichung Gateway Park a Taiwan; el projecte per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018; o el planejament de ciutat de futur NEOM Mega City.
ON-A Headquarters disposa de 400m2 subdividits en quatre àrees diferenciades. Un espai expositiu dedicat a explicar els 15 anys de trajectòria de l’estudi a través de material visual generat. Una zona dedicada a la impressió 3D en pro de desenvolupar les solucions més innovadores. Un àmbit dissenyat en graderia en què s’organitzen esdeveniments per compartir coneixement i un pati interior en què es posen en pràctica tecnologies noves com la bioconstrucció vegetal urbana.

Arquitectes / any

ON-A, 2009

Ús actual

Oficines

Què necessites saber

Adreça

Carrer del Dr. Rizal, 8, 08006 Barcelona

Horari

Diumenge de 10 a 14 h i de 16 a 19 h

Tipus de visita

Visita guiada sense inscripció prèvia

Transport

Com arribar

Metro: L3, L5 (Diagonal)

Informació

 

Durant la visita s’explicarà el projecte Green Nest House, una casa unifamiliar de disseny 100% sostenible i industrialitzada.

 

Ubicació