GRÀCIA


ON-A HEADQUARTERS

ON-A és un estudi d’arquitectura internacional fundat el 2005 per Eduardo Gutiérrez i Jordi Fernández amb seu a Barcelona. L’arquitectura d’ON-A es fonamenta en la tecnologia i la innovació. Per aquest motiu, l’equip creatiu i multidisciplinari combina disciplines com l’R+D en arquitectura paramètrica, eines BIM de gestió i bioconstrucció o la investigació de nous materials i sistemes constructius.
Entre les seves propostes més avançades, hi ha el Parc Blau, un parc de color blau que connecta Barcelona amb el mar; el Nou Parc, un mantell verd per cobrir l’estadi del Camp Nou de Barcelona; el Parc Llano Amarillo, a Algesires; el Taichung Gateway Park, a Taiwan; el projecte per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018, o el planejament de ciutat del futur Neom Mega City.
ON-A Headquarters disposa de 400 m2 subdividits en quatre àrees diferenciades. Un espai expositiu dedicat a explicar la trajectòria de l’estudi a través del material visual generat. Una zona dedicada a la impressió 3D per desenvolupar les solucions més innovadores. Un àmbit dissenyat en graderia on s’organitzen esdeveniments per compartir coneixement, i un pati interior on es posen en pràctica tecnologies noves, com ara la bioconstrucció vegetal urbana.

Arquitectes / any

ON-A, 2009

Ús actual

Oficines

Què necessites saber

Adreça

Carrer del Dr. Rizal, 8, 08006 Barcelona

Transport

Com arribar

Metro: L3, L5 (Diagonal)

Informació

 

Durant la visita es presentarà el llibre ON-A. InnovatiON-Architecture, publicat per ACTAR, una exploració d’idees des del punt de vista de la innovació segons quatre criteris bàsics: disseny, sostenibilitat, emoció i tecnologia.

 

Ubicació