NOTICIES


04/05/2020

Espais Ocults ONLINE

Compartir:

Segueix descobrint els espais més amagadats de la ciutat

Espais Ocults és un projecte basat en la difusió del patrimoni històric ocult de la ciutat que enguany té com a objectiu fer visibles per a la ciutadania vuit espais on l’aigua té un protagonisme destacable.

Us proposem jugar amb nosaltres resolent els passatemps que hem ideat per endevinar quin espai ocult us presentem.

Activitat realitzada durant la setmana de l’arquitectura del 8 al 17 de Maig, però pots accedir a resoldre els passatemps sempre que vulguis i aprendre d’arquitectura.

Espais Ocults

 

 

JUGUEU I DESCOBRIU 8 ESPAIS OCULTS DE BARCELONA!
​L’activitat d’aquest any proposa descobrir espais doblement ocults: per a cada espai, us proposem un passatemps interactiu on trobareu les pistes per descobrir l’emplaçament que s’hi amaga i, un cop resolt, podreu accedir al text explicatiu de la seva història i evolució.

Gràcies a la col·laboració amb la Direcció d’Arquitectura Urbana i Patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona, entre els participants que enviïn els passatemps resolts a l’associació, farem un sorteig amb premis que inclouen vuit lots de plantes del Departament de Parcs i Jardins, vuit lots de llibres i una visita a un dels espais ocults (lloc i dia per determinar).


COM EXPLORAR ELS ESPAIS OCULTS?

#espaisocults2020
Estigueu atents al nostre web i xarxes socials, on publicarem tota la informació de les proves i les activitats virtuals.

Activitat en català, gratuïta i sense inscripció

Publicació dels passatemps
Cada dia, a les 17 h, es publicarà un dels vuit jocs al nostre web i a stories d’Instagram.

 – Jugueu a través d’Instagram: jugueu al moment, descarregueu-vos la imatge de l’stories, editeu-la i pugeu-la al vostre perfil d’stories etiquetant @48hopenhousebcn, afegint #espaisocults2020 i mantingueu-la en els destacats fins el diumenge 17 de maig, dia del sorteig.

– Jugueu a través del web: cada dia, a les 17 h, s’obrirà el cadenat d’un joc que es podrà descarregar.

Sorteig i lliurament de premis
Com podeu participar en el sorteig de cada joc? Trieu com participar en el sorteig de cada joc:

– Participeu a través d’Instagram: feu el passatemps i pengeu-lo al vostre perfil amb l’etiqueta @48hopenhousebcn, #espaisocults2020 i mantingueu-la en els destacats fins el diumenge 17 de maig, dia del sorteig.

– Participeu a través del web: envieu un correu amb una fotografia dels passatemps resolts indicant nom i cognoms a
espaisocults2020@48hopenhousebarcelona.org amb l’assumpte Espai Ocult 1/ Espai Ocult 2 / etc. i així successivament.

Premis: se sortejarà un premi per a cada joc. Cada premi està format per:

  • 1 lot de plantes del Departament de Parcs i Jardins
  • 1 lot de llibres del Servei de Publicacions de l’Ajuntament de Barcelona
  • 1 entrada doble per a una visita exclusiva a la cisterna de la Sala  Hipòstila del Parc Güell (dia pendent de concretar).

Participant als jocs i sorteig, acceptes la Política de privacitat

Sorteig: el diumenge 17 de maig, a les 20 h, farem el sorteig i publicarem els noms dels guanyadors de cada joc a les nostres xarxes socials i al web.

Guanyadors: @tintinaite, Shaina.arcilla, alsonsosala.maria, s_alonso_a, mariona2p, Núria Garia, Anna Grañana, Mariona Cairo. Felicitats! Ens posarem en contacte amb vosaltres!

Felicitats als guanyadors!: EASYPROMOS