Fes-te #VolsOHB!

INSCRIPCIONS 

Formulari

Pots participar activament en el festival fent de voluntari.

  1. QUÈ VOL DIR SER VOLUNTARI?

Ser voluntari del festival 48h Open House BCN és formar part de la família Open House i donar suport a una iniciativa que acosta la ciutadania a l’arquitectura.

El festival d’arquitectura de Barcelona és possible gràcies al suport d’un miler de persones voluntàries que permeten organitzar més de 250 activitats (obertura d’edificis i realització d’itineraris) i cobrir totes les visites, les activitats i els actes que es desenvolupen en el marc del festival. Com cada any, convidem tothom a adherir-se al voluntariat del festival.

Per formar part del voluntariat, només cal que, com a tots nosaltres, t’apassioni el projecte, disposis d’unes hores i tinguis moltes ganes de contribuir-hi i d’ajudar la família #VOLSOHB a difondre la cultura arquitectònica de Barcelona i de la regió metropolitana. És un projecte fet per i per a tothom. La il·lusió per participar-hi és l’únic requisit!

2. QUÈ T’OFERIM?

Si ets voluntari del festival:

  • Tindràs el bagatge d’haver participat en un esdeveniment internacional i d’intercanvi on s’ofereix una experiència arquitectònica única al públic assistent.
  • Tindràs prioritat a l’hora d’accedir als edificis participants (excepte els que requereixin reserva prèvia).
  • Podràs obtenir un crèdit ECTS optatiu (si ets estudiant de les universitats col·laboradores).
  • Obtindràs un certificat acreditatiu de la teva participació en l’esdeveniment en reconeixement a la teva col·laboració i implicació en el projecte.
  • Podràs incloure la teva col·laboració en aquest esdeveniment arquitectònic, cultural,  participatiu i de voluntariat a la xarxa LinkedIn.

3. INSCRIPCIONS

Si t’apassionen l’arquitectura i el disseny, t’agrada el projecte i vols contribuir en aquesta iniciativa amb nosaltres, inscriu-te al nostre formulari i comença a formar part del festival. La teva tasca és molt important i l’únic requisit és la il·lusió de participar-hi.

Abans d’inscriure-t’hi, tria un dels rols següents (tots els rols són imprescindibles per organitzar l’esdeveniment):

L’associació 48h Open House Barcelona anima els seus voluntaris a utilitzar la llengua catalana durant el festival. Raons per adoptar o compartir la llengua catalana.

Si encara et queden dubtes, contacta amb nosaltres a través de:

volsohb@openhousebarcelona.org