NOTICIES


28/04/2020

Hem fet 10 Anys

Compartir:

En motiu de la celebració dels 10 anys del festival d’arquitectura de Barcelona 48h Open House BCN, es prepara una exposició que mostra l’interior del festival i que cadascú podrà interpretar a la seva manera: mostrem la base de dades de l’associació amb múltiples combinacions de ser analitzades. La combinació, és el punt de vista de cada participant.

LA TEVA EXPERIÈNCIA I LA MEVA; LA TEVA EXPOSICIÓ I LA MEVA
10 anys del festival d’arquitectura 48h Open House BCN

Exposició aleatòria que propicia una relació diferent entre els agents que la conformen, l’associació, el públic i l’arquitectura de la ciutat: s’organitza a través del moviment de la base de dades de l’associació 48h Open House Barcelona (caixes estructurades per temàtiques) i propicia que cada assistent visqui el seu propi relat d’un mateix suport, la ciutat de Barcelona.

Des de fa deu anys, el festival 48h Open House BCN parla d’arquitectura i permet que el públic recorri la ciutat de manera diferent, que es posi en contacte amb els professionals, que construeixi el seu imaginari particular sobre la ciutat i ens parli de la relació que tenen amb ella. L’exposició recull tots aquest agents i s’aproxima a l’experiència arquitectònica viscuda pels subjectes des d’una perspectiva humanística-aleatòria.

Amb la col·laboració de: Transports Metropolitans de Barcelona i TMB Cultura
Lloc: Espai Mercè Sala

Important! A causa de les restriccions que vivim amb la COVID19, tota l’activitat es posposa fins a nou avís.

Mentre no es materialitzi l’exposició, us avancem un mapa interactiu amb el recull dels 700 espais que han format part de la programació del festival en aquests 10 anys en tot l’àmbit de la regió metropolitana: Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Vilassar de Dalt, Sant Joan Despí, Badalona i L’Hospitalet de Llobregat.

 

Mapa ineractiu - 10 anys del festival 48h Open House BCN