NOTICIES


27/03/2020

Busquem nous espais i edificis per la propera edició

Compartir:

Hem obert la convocatòria d’edificis per participar en la propera edició del 48h Open House Barcelona, que aquest any serà el 24 i 25 d’octubre! Estem buscant edificis, reformes o espais públics de Barcelona i l’àmbit geogràfic que vulguin formar part de l’edició 2020.

Si esteu interessats en col·laborar amb nosaltres i ensenyar algun dels vostres projectes o si voleu proposar-nos algun altre edifici, podeu omplir el formulari d’inscripció, on us demanem les vostres dades i les de la propietat per tal de gestionar la seva obertura:

Formulari inscripció

Tenim moltes ganes de saber quins espais creieu que son d’interès pel públic.

La data límit d’enviament de formularis és el 17 de maig de 2020.

Si teniu algun dubte o consulta sobre el festival, el seu funcionament o la seva organització, etc., no dubteu en contactar-nos. Ens agradaria moltíssim poder comptar amb la vostra participació.

El 48h Open House BCN es fa càrrec de la organització de les visites, de la formació i assignació de voluntaris, de la coordinació amb la propietat i/o gestor, aportant els informadors necessaris per a la gestió dels grups i les visites. Tanmateix el 48h Open House BCN, es responsabilitzarà de la campanya de comunicació a través de tots els canals de comunicació de l’Associació i de l’assignació d’un interlocutor per a cada edifici com a responsable de zona. (Els edificis participants en el Festival, han de tenir una assegurança de responsabilitat civil, al marge de la global que disposa el Festival)

MOLTES GRÀCIES!