Open Foto – Premi Josep Llobet

El concurs Open Foto – Premi Josep Llobet convida a capturar imatges d’edificis que participen en cada edició del festival 48h Open House Barcelona. Per resoldre el concurs, el jurat estarà format, entre d’altres, per fotògrafs experts en arquitectura.

Qui hi pot participar?

Pot participar en el concurs qualsevol persona major de 16 anys que hagi visitat algun dels edificis del 48h Open House Barcelona i vulgui aportar la visió fotogràfica del que ha vist.

Com han de ser les fotografies?

Les fotografies han de ser d’un edifici o d’un detall d’algun dels edificis que s’hagin visitat durant el cap de setmana del 48h Open House Barcelona.

 • Han de ser fotografies que no hagin estat premiades ni reconegudes en cap altre concurs.
 • Es permet retocar fotografies, sempre que sigui per aplicar filtres globals que millorin la qualitat de la fotografia (contrast, llum…).
 • No s’admetran composicions fotogràfiques (per exemple, afegir o treure elements, barrejar fotografies o modificar la composició original).

Com participar-hi

 1. Seleccioneu una fotografia (en color o en blanc i negre).
 2. Comproveu que la resolució de la fotografia tingui un màxim de 10 megapíxels, en format .jpg.
 3. Guardeu el nom de l’arxiu d’aquesta manera: nom de l’edifici-autor.jpg. Per exemple: EdificiCasaDavid-AnnaFranc.jpg.
 4. Prepareu un correu electrònic amb les vostres dades: nom i cognoms, adreça postal i número de telèfon, així com el nom de l’edifici.
 5. Adjunteu la fotografia i envieu-la a openfoto2020@48hopenhousebarcelona.org.

Dates 

El període per presentar les fotografies és del 24 d’octubre del 2020 al  15 de novembre del 2020 a les 23.59h.

El lliurament de premis es farà el mes de novembre a l’Espai Mercè Sala (dia pendent de concretar), en el marc de l’exposició La teva experiència i la meva, la teva exposició i la meva, que commemora els deu anys del festival 48h Open House Barcelona.

L’associació es posarà en contacte amb les persones guanyadores i penjarà al web del festival les deu fotografies finalistes.

Jurat

El jurat està format per un fotògraf professional expert en arquitectura i una persona de l’organització del 48h Open House Barcelona

 • Elisenda Bonet, directora de l’associació 48H Open House Barcelona.
 • Antonio Navarro Wijkmark, fotògraf oficial de l’associació 48H Open House Barcelona.

Premi

El guanyador del concurs Open Foto rebrà la fotografia impresa (gràcies a la col·laboració de CAFUR), un kit de fotografia analògica (gràcies a la col·laboració de REvelab) i una ampolla Casa de família, disseny de l’arquitecte Josep Maria Jujol i Gibert (donació gentilesa de l’Ajuntament de Sant Joan Despí).

Els tres finalistes obtindran un kit de fotografia analògica reutilitzable Harman:

 • 1 ut Harman Reusable Camera
 • 2 ut carrets de 35mm a color
 • 1 ut val revelat + digitalització color 
 • 1 ut impressió de la foto finalista en 20×30

Consulteu la política de privacitat

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de: