PATROCINI

Obrir les portes de la cultura arquitectònica forma part de la responsabilitat que tenim amb la societat i amb els habitants de la ciutat. Una societat igualitària és aquella que reconeix el seu entorn, que ho entén i que el protegeix.

Si ets una empresa, una entitat o un col·lectiu professional i vols ser protagonista del festival perquè comparteixes els valors relacionats amb el patrimoni arquitectònic, la cultura i la ciutat, et donem la benvinguda a la família Open House BCN. 

Gràcies a la confiança, la implicació i la col·laboració dels patrocinadors, cada any gaudim d’una programació variada amb edificis de diferent forma, tipus i mida.

Hi ha diferents formes, tipus i mides de patrocini econòmic. Descobreix la teva:

  • PRO: per a col·lectius professionals.

  • Patrocinadors d’edifici: entitats i equipaments amb un edifici que forma part de la programació del festival, i els valors dels quals estan relacionats amb el festival i alineats amb les seves polítiques empresarials i de responsabilitat social.

  • Patrocinadors del festival / d’activitat: cntitats i equipaments que són protagonistes d’una línia del festival o d’una activitat, i els valors dels quals estan relacionats amb el festival i alineats amb les seves polítiques empresarials i de responsabilitat social.

  • Patrocinadors globals del festival: entitats o empreses que fan possible que el festival d’arquitectura sigui un festival de referència. Es tracta del primer festival metropolità per nombre d’activitats, públic i ciutats participants, i queda inclòs al top 10 de festivals de Barcelona per nombre d’activitats, públic i ciutats participants, i queda inclòs d’arquitectura i disseny més important i el que genera més impacte en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans a partir de la divulgació de la cultura arquitectònica.

Patrocinadors actuals