NOTICIES


28/09/2020

Participa al primer festival Open House Worldwide

Compartir:

El primer festival internacional Open House Worldwide se celebrarà online el 14 i 15 de novembre amb les més de 45 ciutats de tot el món. Comptarem amb arquitectes, dissenyadors, urbanistes i ciutadans de les ciutats Open House per conèixer, debatre i avançar sobre els temes que ens plantegem a Barcelona i a tot el món, des del canvi climàtic, el transport, les infraestructures i els habitatges fins al disseny de la ciutat post covid.

Deu anys després que la xarxa Open House Worldwide es fundés, ha esdevingut molt evident que els debats dels barris, ciutats i països són reptes compartits a tot el món. Els temes a parlar travessen fronteres i zones horàries i arriben per plantejar-se, debatre’s, comparar-se per trobar respostes interconnectades que ens facin avançar com a societat.

A part de participar com a públic, us proposem dues formes de participació en el contingut del Festival:

Youth Debate on Climate

Si ets una entitat que treballa amb adolescents pots proposar un jove entre 15 i 18 anys que tingui interès en el disseny sostenible, el medi ambient i el canvi climàtic, que se li doni prou bé parlar en públic i tingui ganes de formar part d’un esdeveniment internacional, el convidem a participar al debat organitzat per Open House Dublin del 15 de novembre a la tarda.

Els participants seran convidats a formar part de tres workshops abans del Youth Debate per explorar les seves idees amb the Irish Architecture Foundation‘s Curator of Learning, aprendre sobre arquitectura en el context de la sostenibilitat i conèixer la resta de ponents.

Consulta més informació  i proposa a través d’aquest formulari.

Voluntariat internacional

Tenim ganes de compartir i conèixer les experiències de voluntaris d’Open House de tot el món. Com s’organitzen? Què els hi aporta? I molt més. Com a VOL del 48h Open House Bcn et convidem a parlar de la seva ciutat, del Festival i de la seva experiència.

Omple el formulari i comparteix la teva experiència al món!