NOTICIES


20/10/2020

Festival Open House Worldwide

Compartir:

El 14 i 15 de novembre celebrarem el primer festival internacional Open House online

Aquesta tardor les 46 ciutats de tot el món organitzem el Festival Open House Worldwide, 48 hores d’activitats, tours i debats online gratuïts.

Festival OHWW Programació

Comptarem amb arquitectes, dissenyadors, urbanistes i ciutadans de les ciutats Open House per conèixer, debatre i avançar sobre els temes que ens plantegem a Barcelona i a tot el món, des de el canvi climàtic, el transport i les infraestructures, els habitatges fins al disseny de la ciutat post covid.

Pensament global per reptes mundials

Deu anys després que la xarxa Open House Worldwide es fundés, ha esdevingut molt evident que els debats dels barris, ciutats i països són reptes compartits a tot el món. Els temes a parlar travessen fronteres i zones horàries i arriben per plantejar-se, debatre’s, comparar-se i trobar respostes interconnectades que ens facin avançar com a societat.

 

El festival dura 48 hores seguides i el programa està dividit per temàtiques, compartides amb altres ciutats. El 48h Open House Barcelona participa al bloc d’Infraestructura amb Viena i Oslo, i al bloc temàtic d’Habitatge amb Buenos Aires i Viena.

Barcelona a OHWW: habitatge social

Barcelona a OHWW: infraestructura i mobilitat

Què és Open House Worldwide?

La xarxa Open House Worldwide crearà una plataforma per posar sobre la taula aquests reptes, agafant des de les perspectives de ciutat de Chicago fins al públic d’Eslovènia; compartint les innovadores respostes sobre el Covid de Taipei fins als pensaments urbanístics de Buenos Aires; o comparant les necessitats d’habitatges públics de Barcelona, Lagos, La Ciutat de Mèxic, i molt més.

Igual que tots els festivals Open House, el Festival Open House Worldwide serà d’accés gratuït. El Festival serà transmès online per la pàgina web openhouseworldwide.org/

Open House Worldwide és la coordinadora de les associacions Open House de les 46 ciutats de tot el món. El concepte d’Open House va ser fundat per Victoria Thornton a Londres el 1992. La xarxa Open House Worldwide va ser fundat el 2010 i ara té ciutats dels cinc continents, assolint milers de ciutadans cada any. Open House Worldwide és administrat per Open City, una associació sense ànim de lucre del Regne Unit.