Presentació

Aquest cap de setmana 26 i 27 d’octubre arriba el festival d’arquitectura 48h Open House Bcn als 10 districtes de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí i Vilassar de Dalt.  El tema d’aquesta 10a edició és Dones Arquitectes i descobrirem les 52 Pilars Casas Mur que tenim a la programació. Prepara’t.

Us donem tota la INFORMACIÓ IMPORTANT per poder descobrir els edificis i itineraris i, conèixer la cultura arquitectònica de la teva ciutat. Segueix les notícies d’última hora a les nostres xarxes a través de #infoOHB:

Descobreix les més de 240 activitats i filtra-ho per la teva ubicació, secció, horari…

Ets més d’habitatges sostenibles? Infraestructures de ciutat? Edificis que vetllen per la inclusió social? o d’espais únics mentre dines? Hi ha de tot!

PROGRAMACIÓ SECCIONS

 

 

Concursos

Novetat! Aquest any tenim un nou concurs, l’Openstories! L’afegim a la família Open juntament amb l’Opengram, l’Open Foto i l’Opensketch. Atenció als premis!

CONCURSOS

 

Open famílies

Tallers, visites familiars i Arquitectes a les aules.

OPEN FAMÍLIES

 

Accessibilitat

Accessibilitat i Arquitectura dels sentits. Apropem l’arquitectura a persones amb diversitat funcional.

ACCESSIBILITAT i ARQUITECTURA DELS SENTITS

 

Itineraris i edificis amb inscripció

El 15 % de la programació és amb inscripció i queden places a EDAR, ETAP, Ciutat de l’aigua, itineraris de l’#Openbici eix besòs i #Openbici connexió metropolitana i itinerari de Puig i Gairalt, entre d’altres!

ÚLTIMES PLACES ITINERARIS I EDIFICIS AMB INSCRIPCIÓ

Open Pro i Edificis que fan 10 anys

Visites guiades de la mà de les mateixes arquitectes de l’edifici. Exclusiu!

OPEN PRO FEM 10 ANYS i aquests edificis també

 

Tot gràcies a 1.000 persones voluntàries, propietaris i col·laboradors que donen suport a l’arquitectura, component imprescindible de la cultura.

Si vols gaudir del festival de forma més còmoda, amb visites exclusives i avantatges durant tot l’any fes-te AMIC de l’OHB19!

Descobreix. T’hi esperem!

#OHB19 #PilarCasasMur