NOTICIES


26/04/2016

Els amics del festival a l’exposició Espècies d’espais

Compartir:

El passat dijous 14 d’abril 2016 l’associació cultural 48h Open House Bcn, en col·laboració amb el MACBA – Museu d’Art Contemporani de Barcelona, es va oferir una visita guiada en exclusiva a l’exposició ‘Espècies d’Espais’ als amics del festival.

EXPOSICIÓ ESPÈCIES D’ESPAIS
L’exposició ‘Especies d’espais’ et transporta a diferents espais públics i privats.  L’espai està ideat a partir d’un edifici  segons la descripció d’un fragment del llibre de Georges Perec ‘Espècies d’espais’ (Montsinos 1999) i  seguint la tipologia que s’hi estableix . S’hi exposen una selecció d’objectes escollits per la seva capacitat de remetre els àmbits en què actuem i vivim.
Aquesta exposició ha estat oberta al públic del  16 juliol 2015 al 24 abril de  2016 al Macba de forma lliure. Gràcies a la col·laboració del Macba, des de l’associació s’ha ofert una visita comentada per coneixen  tots els detalls.

AMICS DEL FESTIVAL
Des de l’Associació cultural 48h Open House Barcelona, s’han organitzat una sèrie de visites especialment dirigies a aquells que han donat suport al festival, i han col·laborat en la seva continuïtat i creixement.
Després de la visita guiada a la Casa de la Seda i l’entrega de premis Opengram i Openfoto, en aquesta ocasió s’ha volgut donar a conèixer aquesta exposició per l’interessant contingut. Per donar-li un valor afegit, la visita ha estat explicada gràcies a la col·laboració del MACBA.