NOTICIAS


25/10/2018

Habitatge Social

Compartir:

Des de l’associació 48h Open House Barcelona, dins la secció Open Social, us proposem conèixer diferents tipologies d’habitatge social promogudes per l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació.

Per una banda, s’han organitzat un seguit de xerrades a càrrec dels arquitectes autors a cadascun dels edificis d’habitatge seleccionats propiciant un intercanvi d’opinions entre tècnics, usuaris i professionals. Per altra banda, s’ha promogut la col·laboració dels diferents col·lectius que habiten a aquests habitatges per tal que participin al festival donant opció a explicar al públic del festival l’arquitectura viscuda.

 

EDIFICIS VISITABLES:

 

HABITATGES AMB SERVEIS PER A GENT GRAN GLÒRIES*

C. de Bolívia, 45

Dissabte d’11 a 13 h

Bonell i Gil Arquitectes i Peris+Toral arquitectes, 2018

 

HABITATGES AMB SERVEIS PER A GENT GRAN QUATRE CAMINS*

C. Vista Bella, 7-9

Dissabte d’11 a 13 h

Arquitectes: Ravetllat Ribas Arquitectura, 2018

 

HABITATGES SOCIALS I ALLOTJAMENT TEMPORAL TÀNGER

C. de Tànger, 38

Diumenge d’11 a 14 h

Arquitectes: Coll-Leclerc, 2018

 

HABITATGE COOPERATIU PRINCESA 49

C. de la Princesa, 49

Diumenge d’11 a 14 h

Arquitectes: Joan Barba Encarnación; Ángel Martín (assessor en participació i projecte), Daniel Molina (assessor en estalvi energètic i bioconstrucció), 2018

 

*HABITATGES AMB SERVEIS PER A GENT GRAN

Els canvis demogràfics de la societat han fet que el col·lectiu de la gent gran sigui cada dia més nombrós i un dels temes que més els afecten és l’accés a un habitatge digne i assequible. L’activitat realitzada en aquests habitatges treballa per la integració d’aquest col·lectiu afavorint que participin a un festival a escala metropolitana per explicar l’arquitectura dels seus habitatges, tot fent un esforç de fer públic allò privat.

 

Aquí podeu veure el vídeo de l’activitat de la passada edició del festival a Reina Amàlia