NOTICIES


24/11/2017

Gràcies

Compartir:

La pell de l’arquitectura

‘La pell, el nostre òrgan més extens ha estat la metàfora que hem fet servir en aquesta vuitena edició per explicar l’art més extens, l’arquitectura. Més de 63.000 persones, gràcies a 1.000 voluntaris, s’han aplegat per traspassar la pell de més de 220 edificis, per entendre una mica més com l’arquitectura és expressió d’arquitectes i usuaris’.

Per vuitena vegada l’arquitectura ha estat continent i contingut d’un festival que treballa a doble escala, la dels professionals (més de 125 arquitectes, 15 patrocinadors i 50 entitats col·laboradores) i la dels ciutadans, que han explorat la ciutat fent-se-la seva un cap de setmana a l’any, en una festa reivindicativa de l’arquitectura com a fet cultural!

L’arquitectura és, alhora, la continuació de la pell del lloc, del territori, de la ciutat. A la pell de la ciutat hi podem llegir passat i present, en aquesta vuitena edició del festival hem conegut una mica més una ciutat del Maresme, Vilassar de Dalt, i cinc ciutats metropolitanes: Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí, Badalona i l’Hospitalet de Llobregat. Juntament amb l’activitat clàssica del festival, l’experiència arquitectònica mitjançada per un expert, s’han realitzat també 20 itineraris per a la descoberta urbanística d’aquestes sis ciutats i per a la reivindicació d’un ús de l’espai públic sense fronteres.

Si vols veure i recordar el bon ambient del festival, consulta la selecció de fotografies: dissabte 21 d’octubre matí , dissabte 21 d’octubre tarda , diumenge 22 d’octubre matí i diumenge 22 d’octubre tarda. Més fotografies en el nostre Facebook.

Gràcies a tots els que ens han acompanyat en aquesta vuitena edició!