NOTICIES


17/10/2016

Hotel Villa Emilia

Compartir:

HOTEL VILLA EMILIA

C. DE CALÀBRIA, 115 

Bosch Cuspinera Associats, 2007

L’Hotel Villa Emilia és un hotel emblemàtic situat al carrer de Calàbria, cantonada amb Diputació, a l’Esquerra de l’Eixample de Barcelona. Un projecte arquitectònic de Bosch Cuspinera Associats, representa un edifici de nova planta destinat a un hotel amb cinc plantes, amb aparcament i serveis generals, salons de convencions, restaurants i cinquanta habitacions.

El disseny d’interiors, obra dels nous propietaris, Katja Escorsell i Antoine Dubois, ha convertit una finca familiar en un hotel que vol transmetre als hostes la sensació d’allotjar-se en una casa particular. Per aconseguir-ho, s’ha moblat cada racó amb peces úniques de la col·lecció familiar, amb un estil eclèctic on conviuen peces d’antiquari amb peces contemporànies. Les habitacions també respiren disseny, amb una excel·lent selecció de llums, terres i mobiliari, que demostra la sensibilitat i el compromís de l’hotel amb la qualitat.

L’Hotel Villa Emilia té una terrassa alta on podreu passejar la mirada per les teulades de la ciutat. Un racó per gaudir de la bona gastronomia i d’una selecció de còctels en un ambient relaxat a l’aire lliure. Un altre espai singular és el Zinc Bar, un exemple de restaurant amb un disseny molt acurat. No us perdeu les propostes de l’hotel per a hostes i locals relacionades amb la música i la gastronomia.

Podreu visitar l’Hotel Villa Emilia durant el 48h Open House Barcelona, el dissabte 22 i el diumenge 23, de 12 a 14 h i de 17 a 19 h.

A tots els que tingueu el Passport, l'hotel us ofereix una copa de cava gratuïta, a partir de les 19 h, els dos dies del Festival.
Hotel Villa Emilia