NOTICIES


23/08/2021

Inauguració exposició al COAC

Compartir:

Aquest dijous 22 de juliol hem inaugurat l’exposició La teva arquitectura i la meva. Ajudant a construir la professió al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya” (COAC), acompanyats de Sandra Bestraten, presidenta de la demarcació de Barcelona del COAC; Marc Aureli Santos,  director de serveis d’arquitectura urbana i patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona; Noemí Martínez García, cap de secció de projectes i disseny urbà d’Àrea Metropolitana de Barcelona; Joan García Sabater, gerent d’OAK, enitats que donen suport a l’exposició.

Vam aprofitar l’ocasió per destacar els edificis i propietaris que ens han acompanyat durant els 10 anys del festival, agraïnt la seva tasca de divulgació de la cultura arquitectònica amb nosaltres. Els edificis Pavelló Mies van der Rohe, Casa Pèrez Samanillo (Círculo Ecuestre), el COAC i espais de l’Ajuntament de Barcelona com Casa de la Ciutat, Xarxa de Clavegueram, Dipòsit pluvial de les aigües del Parc Joan Miró, Can Deu, Reial Monestir de Pedralbes, Casa de les altures (seu), l’Antiga Antiga Tinença d’Alcaldia d’Hostafrancs són alguns dels espais que han participat els 10 anys, i a la inauguració els hi vam fer entrega del llibre de l’associació “345 maneres de viure (a) Barcelona”.

Altres entitats que han participat durant els 10 anys però no van poder assistir a l’acte són: Biblioteca Arús,  Casa Marsans, Dipòsit de les Aigües (UPF), Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, Museu Can Framis – Fundació Vila Casas, Antiga Fàbrica Casaramona (Caixaforum) i Palau Moja.

L’exposició és lliure i gratuïta, i oberta del 22 de juliol al 31 d’agost. Ves-la a descobrir!