NOTICIES


20/09/2021

Visita virtual al Museu de les Aigües

Compartir:

L’ARQUITECTURA DE L’AIGUA

El festival d’arquitectura 48h Open House BCN destaca de la programació online la reivindicació de l’aigua com a agent generador de vida i del paisatge construït.

Des d’un punt de vista tècnic, destaquem dues infraestructures concebudes a escala metropolitana per proveir la població d’aigua potable i sanejament; i, des d’un punt de vista artístic, ens endinsarem en espais que han fet servir l’aigua com a element de composició arquitectònica amb la finalitat de generar edificis singulars per a la ciutat.

MUSEU DE LES AIGÜES

Museu contemporani dedicat a l’aigua que va obrir les portes el 2004 com una iniciativa de la Fundació Aigües de Barcelona. Situat a la central de Cornellà d’Aigües de Barcelona, a Cornellà de Llobregat, el Museu és un exemple de patrimoni industrial històric ben conservat i alhora actiu.

Tot el patrimoni, la tecnologia, l’espai expositiu i la biodiversitat formen un conjunt únic i singular. Aprofundeix en qualsevol detall gràcies a la tecnologia de la gigafoto i visita espais que habitualment estan tancats al públic, com el soterrani, el refugi antiaeri o l’interior del pou Fives Lille.

T’animem a conèixer l’espai amb una visita lliure i interactiva (aprox. 1 hora) o la visita guiada a 360º (aprox. 10 min.).

Visita interactiva Visita guiada (360º)

Amb el suport d’: