NOTICIES


26/03/2019

Obrim la convocatòria a nous edificis per l’OHB19

Compartir:

Arriba l’hora de començar la cerca d’espais per la desena edició del festival.  48h Open House BCN 2019. Estem buscant nous espais per mostrar i explicar, edificis, reformes parcials o completes a: Barcelona i les altres cinc ciutats que hi participen (Santa Coloma de Gramenet, Vilassar de Dalt, Sant Joan Despí, Badalona i l’Hospitalet de Llobregat).

El 48h Open House BCN és un esdeveniment cultural anual de divulgació de l’arquitectura, l’urbanisme i el disseny, que en la seva 10a. edició, tindrà lloc durant el cap de setmana 26 i 27 d’octubre del 2019. Ja fa deu anys que l’48HOHB forma part de la xarxa internacional Open House World Wide, formada per 45 ciutats en 5 continents, i per aquest motiu la 10a. edició del Festival serà una edició balanç i de reflexió.

Voleu proposar algun edifici? Som-hi!

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

El 48h Open House BCN es fa càrrec de la organització de les visites, de la formació i assignació de voluntaris, de la coordinació amb la propietat i/o gestor, aportant els informadors necessaris per a la gestió dels grups i les visites. Tanmateix el 48h Open House BCN, es responsabilitzarà de la campanya de comunicació a través de tots els canals de comunicació de l’Associació i de l’assignació d’un interlocutor per a cada edifici com a responsable de zona. (Els edificis participants en el Festival, han de tenir una assegurança de responsabilitat civil, al marge de la global que disposa el Festival)

Si esteu interessats a compartir algun espai que gestioneu, ensenyar algun dels vostres projectes, o fer-nos alguna proposta, podeu omplir el formulari d’inscripció, ús demanem les vostres dades i les de la propietat per tal de gestionar la seva obertura:

MOLTES GRÀCIES!