NOTICIES


17/05/2021

Reviu Música x Arquitectura

Compartir:

El divendres 14 de maig es va celebrar la 4ta edició de Música x Arquitectura al Disseny Hub de Barcelona.

MÚSICA PER A L’ARQUITECTURA ofereix propostes que relacionen experiències arquitectòniques amb activitats creatives al voltant de la música, expressions artístiques sonores pensades per explicar l’arquitectura des de la immersió creativa i per influir en l’experiència arquitectònica del públic.

MÚSICA PER A L’ARQUITECTURA 2021 s’ha dut a terme el divendres 14 de maig, de 17.30 a 20.30 h, al Disseny Hub de Barcelona (DHUB): explora el museu amb una passejada musical i arquitectònica; aprenem a convertir una habitació en un home studio; escoltem a Núria Moliner relacionant música i arquitectura, i gaudim d’un espectacle audiovisual sobre l’evolució de les ciutats que pren com a inspiració l’edifici DHUB i el barri on s’allotja.

17:35 h – 18:20 h Consciència d’habitar, la veu i la música com instrument de comunicació. Una passejada musical i arquitectònica per l’edifici; paràmetres per a  l’anàlisi: textura, connectivitat i ritme. Amb Júlia Marbà, coordinadora del 48h Open House Bcn i la violinista Maria Cuatrecasas.

18:30 h – 19:05 h Xerrada. Creació d’un ‘Home Studio’: d’habitació a estudi musical: d’espai privat a espai de treball obert al món. Amb Roberto Orenes, productor musical i especialista en condicionament acústic.

19:10 h – 19:45 h Xerrada. Relació entre música i arquitectura. Amb Núria Moliner, arquitecta, músic i presentadora del programa Escala Humana de La 2.

19:55 h – 20:25 h Concert audiovisual TCR – EN DIAGONAL. Amb el col·lectiu d’artistes audiovisuals Datalash amb la col·laboració de l’artista de música electrònica Gal·la Maculet, la ballarina Anna Solà i l’artista visual i plàstic Eric Aoura, amb el disseny de vestuari de la ballarina.

TCR-EN DIAGONAL és un espectacle sonor sobre el diàleg entre dansa, arquitectura i audiovisual, on l’arquitectura és continent i contingut. Datalash aspira a provocar una immersió sobre l’evolució de les ciutats, prenen com a inspiració l’edifici d’DHUB i el barri on s’allotja.

Amb el suport de: