NOTICIES


26/11/2021

Entrega de premis OHB21

Compartir:

El dijous 25 de novemebre vam celebrar l’entrega de premis de la 12a edició del festival 48h Open House BCN a la Fundació Miralles aompanayts de finalistes, guanyadors, amics i col·laboradors.

Es va fer entrega del premi Open Foto – Premi Josep Llobet, el concurs de fotografia professional; premis de l’Opengram, concurs d’imatges per Instagram; premis de l’Open Sketch, sorteig de dibuixos a mà alçada realitzats durant el festival; i finalment l’entrega del premi del sorteig de l’enquesta de valoració del festival.

L’acte va començar amb una visita guiada a la Fundació Miralles i després vam procedir a entregar tots els premis:

Concurs Open Foto – Premi Josep Llobet

Guanyador/a: Xuan Yin Liu (EDIFICIS TRADE)

Finalistes:

2n. Montse Montserrat Peroy (MUHBA OLIVA ARTÉS) 

3r. Angel van Beek (TORRE URQUINAONA)

Premi: Gràcies al suport de Cafur, Regina Lahoz va fer entrega de la foto guanyadora impresa a gran format; el regidor de Cultura de Sant Joan Despí, Àlex Medrano va obsequiar el guanyador amb el gerro de JM. Jujol, i Revelab Studio, de la mà d’Adrián Romero, que va entregar un pack de fotografia analògica als guanyador i als dos finalistes. Agraïm al jurat del concurs, Antonio Navarro Wijkmark, fotògraf oficial del festival, i Elisenda Bonet, directora del festival 48h Open House BCN.  

Concurs Opengram

El concurs amb previa votació del jurat format per Nicanor García (arquitecte i fotògraf professional),  Elisenda Bonet (arquitecta i directora del festival 48h Open House BCN i Saramba Studio (gestors de les xarxes socials de l’associació),  i finalització per votació popular dels 10 finalistes a Instagram.

Guanyador/a: @morais_andrei (FUNDACIÓ JOAN MIRÓ)

Premi: El guanyador va rebre la foto impresa, el llibre de l’associació “345 maneres de viure (a) Barcelona”  i un Weekend Passport OHB22.

Finalistes: Els 9 finalistes van rebre la foto impresa.

Sorteig enquesta valoració / Públic

Gràcies a la col·labaració de l’Àrea Metropolitana de BarcelonaAlbert Gassull, director de Serveis de l’Espai Públic de l’AMB, va entregar una bicicleta elèctrica a l’afortunada del sorteig. Vam rebre més de 16.000 registres de l’enquesta de valoració del festival.

Guanyador/a: Montse Sangenís Torrents

Sorteig Open Sketch

Gràcies a la col·laboración d’Urban Sketchers, Fundació Miralles i Barcelona Dibuixa es va dur a terme l’itinerari i sorteig de dibuixos d’edificis de Miralles – Tagliabue realitzats durant el festival.

Premis:

1r ronda del sorteig: Llibre Enric Miralles (El Croquis) i un Weekend Passport OHB22

2n ronda del sorteig: Llibre Coderch (gràcies a la col·laboració de La Capell)