SETMANA DE L’ARQUITECTURA

Durant la Setmana de l’Arquitectura 2020, l’Associació 48h Open House Barcelona programa diferents activitats de difusió de l’arquitectura. Enguany, a causa de la COVID-19, les activitats seran on line i es posposen fins a nou avís les activitats presencials.

1. Música x Arquitectura
Per quart any consecutiu, l’Associació 48h Open House Barcelona celebra el projecte Música x Arquitectura, que explora les relacions entre formes d’expressió tan diferents com són el fet sonor i l’arquitectònic.

Música x Arquitectura

2. Espais Ocults
Espais Ocults és un projecte basat en la difusió del patrimoni històric ocult de la ciutat que enguany té com a objectiu fer visibles per a la ciutadania vuit espais on l’aigua té un protagonisme destacable. Us proposem jugar amb nosaltres resolent els passatemps que hem ideat per endevinar quin espai ocult estem pensant. JUGUEU I DESCOBRIU 8 ESPAIS
OCULTS DE BARCELONA!

Espais Ocults

3. Exposició ‘La teva experiència i la meva, la teva exposició i la meva’
Amb motiu de la celebració dels deu anys del festival d’arquitectura de Barcelona 48h Open House BCN, es prepara una exposició que mostra l’interior del festival i que cadascú podrà interpretar a la seva manera: mostrem la base de dades de l’associació amb múltiples combinacions per ser analitzades. La combinació és el punt de vista de cada participant.

Més Info i Mapa